Widok

Kingsley Group

Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tą firmą?
Warto tam startować, czy strata czasu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Po przejrzeniu ich strony odnoszę wrażenie, że to jakiś przekręt.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzień dobry Państwu,

Jestem pracownikiem działu HR w firmie Kingsley Group. Pragnę przybliżyć Państwu to czym się zajmujemy.

Jako polska firma z klientami w ponad 50 krajach oferujemy edukacyjne i finansowe usługi na całym świecie. Ciężką pracą i ogromnym zaangażowaniem wszystkich pracowników dążymy do tego, aby zbudować solidną i wspaniale prosperującą firmę na polskim rynku.
Jeśli mają Państwo pytania odnośnie działalności firmy oraz procesu rekrutacji prosimy o kontakt pod nr tel.: 511-420-313.
Mogą Państwo również wysłać email z zapytaniem pod adres: careers@kingsleygroup.org. Na każde pytanie otrzymacie Państwo odpowiedź zwrotną w ciągu 48h.
Jeśli wysyłasz do nas email zostaw swój nr telefonu - oddzwonimy!
Jesteśmy bardzo wdzięczni za zainteresowanie naszą firmą. Posiadamy kilka wakatów w pełnym wymiarze godzinowym oraz dajemy możliwość odbycia stażu w prestiżowej firmie jaką jest Kingsley Group.
Nasze biuro mieści się na ul.Chmielnej 26, piętro III, pokój 301. Jest to biurowiec zlokalizowany tuż nad brzegiem Motławy, zaraz przy ulicy Długiej na Gdańskiej Starówce. (Charakterystycznymi punktami ułatwiającymi lokalizację są: restauracja chińska mieszcząca się na rogu ul.Chmielnej oraz apteka usytuowana na parterze biurowca). Po wcześniejszym umówieniu spotkania istnieje możliwość na osobistą rozmowę z przedstawicielami firmy.
Na dzień dzisiejszy poszukujemy profesjonalistów na stanowisko technologa, prawnika oraz księgowego.
Serdecznie dziękuję za uwagę poświęconą naszej firmie.

Z wyrazami szacunku,
Daria Przybysz
Kingsley Group
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Malutka poprawka: W Gdańsku nie ma starówki.. Jest Stare i Główne Miasto, firma znajduje się w Głównym Mieście.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dokładnie. Zapamiętajcie korpoludki z Kingsleya: Starówka jest tylko w WARSZAWIE. Natomiast ul. Chmielna (dokładnie płn. jej część) znajduje się na Głównym Mieście. pozostała jej część to Stare Przedmieście.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Starówki nie ma w Warszawie, tam jest Stare Miasto.. Starówka to jest w Krakowie :P
Chodziło mi o zwyczajową nazwę Starego Miasta w W-wie ;-) Tak jak niestety Główne i Stare Miasto w Gdańsku ludzie (najczęściej przyjezdni) upraszczają do potocznej Starówki...
Ludzie! Pytają o firme, mędrkują na temat ''Starówki''... jakby to było najważniejsze... W firmie byłam na rekrutacji. Dostałam najpierw test z angielskiego potem była rozmowa rekrutacyjna po angielsku i po polsku. Pełen profesjonalizm, piękne biuro, a ja potknęłam się chyba na teście, bo pracy nie dostałam.
Kingsley Group sama nazwa brzmi jak Amber Gold , takie firmy powstaja jak grzyby po deszczu uslugi finansowe czyli dawaj nam kase my nią obracamy i zarabiamy ale tobie z tego smieszny procent damy a na koniec sie zawijamy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry