Widok

Kino dzis

Kto pójdzie ze mnom na ekipe lodowcowom 4?;(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a kolega się na mnie nie poznał :(

UWIELBIAM CIEBIE sISSEL:)
Poczucia humoru to Ty nie masz za grosz;(
A tak niewinnie się zaczęło... Obejrzę film w domu.

Sorryy, dowiesz się ,że nawet nie randka może zakończyć się buziakiem...albo nawet zacytuje "bzykaniem" tyle że w kiblu kinowym po seansie" Niestety samochodu nie mam w Gdańsku:P
Randka czasem ma szansę na takie zakończenie (w pewnych przypadkach), ale ustaliliśmy... że to spotkanie w kinie.
Wyobraź sobie, że każde spotkanie w kinie to randka. Wiesz co działoby się na parkingu :)))

Rozmowa to potęga :)

Zaczynasz dowiadywać się coraz więcej:P
Jeszcze dwie godziny i okaże się że randka nie ma się skończyć buziakiem ale bzykaniem na tylnym siedzeniu samochodu:d
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Przecież to miało być wyjście na film, a nie randka. Więc w końcu jak to jest?

Dowiesz się ,że nawet randka może nie zakończyć się buziakiem:D
To już wiem :)

Napisz mi tylko co się mogę dowiedzieć... bo po ponad pięciu godzinach wciąż mało wiem.

Dobra to zaproponuj teraz kino i idziemy to się dowiesz:P
Chłopaki... nie wiem :)

Skoro wiesz,że nie wiesz to chyba wiesz więc co ma mi przeszkadzać ,że wiesz?
Gorzej by było, jakbyś nie wiedziała, że wiesz wszystko;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Ja wszystkiego nie wiem :))) Nawet wiem, że nic nie wiem.
To źle, że wiem, że nie wiem?

Co Ty nie wiedziałaś o tym?? weeeeeźźź
Popcorn może nie, czasem jedynie piwo otworzę;D A co do koleżanki ... nie chce jej się iść do kina?;d
To randka musi kończyć się buzi? :)

Taki długi to jest coś;) umiesz nim podkradać opakowania z popcornem, albo uspokajać nieletnich z tylnych rzędów?:P

Nie wiem czy jesteś dusi groszem, ale znam sporo kobiet które uważają że jak facet płaci to jest to randka, rozmawia się o tym kim kto jest, i kończy się to buzi. Są wobec tego bardzo restrykcyjne względem tego kto płaci - i naprawdę rzadko pozwalają mężczyźnie płacić, tylko wtedy kiedy wyjątkowo wpadnie im w oko. Próba zapłacenia może się nawet źle skończyć:P
Miałem taką koleżankę, to nawet po kilku latach znajomości nie pozwoliła mi zapłacić, a jak raz przez przypadek zapłaciłem gdy ona poszła do toalety, to potem niepostrzeżenie włożyła mi pieniądze do kurtki:D
Porównując ją z innymi kobietami, była bardziej przeciwniczką niż zwolenniczką równości.

A przez to że była bardzo ładna i dużo imprezowała, stała się mistrzynią dawania kosza:P Jak ona dawała kosza to facet odchodził z taką miną jakby co najmniej dostał buzi:d
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam geja (85 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

do góry