Widok

Kiwdul

z Agnieszka to ja wole wypic kawe, ona nie gustuje w alkoholach.
A jak postawisz piwo to chetnie wypije - bo mnie ostatnio nie stac.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Naprawa

jest skuteczna do czasu gdy znów ktoś złośliwy... (...)

plagiat

wiec mnie nie ma...

plagiat

ale owszem owszem...jeśli myślisz o bambusie

Do....(zabawy w sieci)

Wpisz mnie do rubryki „długi”, bo już od dawna kupuję Cię, za wszystko, co chciałeś usłyszeć. Z strachu, że Twoja miłośc do mnie utonie, jak pszczoła w łyżce miodu. Póki mnie stać, nie mam powodu do obaw.
Obiecuję Ci wszystko, co chcesz, moją skórę, krew, każdą maskę, jakiej zapragniesz. Ze strachu, że Twoja miłość do mnie zniknie. Jeszcze mogę kupić Cię za wiersz, podejść Cię słodko i podstępnie. Jeszcze wciąż mogę wcisnąć Ci niechciany towar.. mogę podrzucić Ci ...MIŁOŚĆ.

co sie dzieje

z moja klawiatura?
Wszystko sie zmienilo....

nooo bardzo ładnie naprawione, bardzo

zdolniachy z Was

Prowizorka

...często wytrzymuje najdłużej.

Ifka

Twoja klawiatyra odmawia współpracy? Postrasz ją Zwierzakiem!!!
W swoim schronie ma chyba z 20 różnych szczątków po klawiaturach.
Jeśli to jej wystarczajaco nie przestraszy, to możemy jej ten schronik pokazać. Nie wyjdzie już o własnych klawiszach

wróciłam z kart...wygrałam w pokera.. :)

Jestem może...
czy to ważne?
Nie wiem opcocho... z moja klawiaturą, może mój komputer znów się nie zabezpieczył?
Zawsze mu wpajam, że powinien używać,

...ale on twierdzi, że to jak lizanie lizaka przez papierek...
Ok
zgadzam się
ale
dlaczego w związku z tym muszę ten text pisać godzinę...?
kto się dogada z moją klawiaturą?
Łomatko
idę spać, dogadam się jutro (z kim i czym ktokolwiek)

Czas..

..już napisać dobranoc, koledzy i przyjaciele. Chociaż tośrodek dnia. Ale tu w HydeParku prawie zawsze rzeczy działy się na opak. Zrozumiane odwrotnie niż były zamierzone. Czasem sprowokowane. Bo w prawdziwej rzeczywistosci wszystko jest inaczej. Jak po drugiej stronie lustra.
to taka nowoczesna komputerowa "Alicja w krainie czarów"

Nie jesteśmy sobą

Samotna w rzeczywistości wcale nie jest samotna i wbrew stwarzanym pozorom chce żyć. Ona kocha życie.
Dr. Lecter nie jest Neurotycznym Psychopatą, bo jest na to zbyt doskonałym fizykiem (piękny umysł?)
Bajkopisarz nie napisał ani jednej bajki od której dzieci nie miały by nocnych koszmarów. (Bo to są bajki z innej beczki)
Plagiat nie kopiuje bo wciąz tworzy siebie na nowo z coraz lepszym skutkiem. (Jeśli jesteś pewien, że kochasz bez uprzedzeń i oczekiwań - kochaj JĄ)
Kot Filemon nie jest małym białym kotkiem z łatką ale dojrzałą wciąż jeszcze niespełnioną kobietą.
Piguła nie straci tu pracy, bo w rzeczywistości to ona Ifka nam (istotom internetu) daje pracę.
Wicherek nie potrafi nawet wyciągnąc 1 stopnia w skali Beauforta. Jest pilotem (chwilowo jeszcze nie AirBusa - za mały NALOT), który walczy z wiatrem, a czasem z niego korzysta.
Postregiment Nie jest punkiem-anarchistą. Nie jest nawet niezależny. Jest zapatrzony w kult i religię. Jest już prawie fanatykiem. (Nowe symbole / sztuczni idole / promocja, przeboje / wszystko gówno warte...)
Fate To wiara której brak wiary. Przeznaczenia szuka w klasztorze gdzie panuje zgnilizna moralna i zrzucanie odpowiedzialności na innych. Zaczniesz wreszcie wiary szukać w sobie?.
Kamena nie jest bóstwem źródła, nie jest muzą i nie daje natchnienia. Jest zwyczajna do bólu, cieszącą się nawet z najmniejszych drobnostek.
Zwierz nie jest zwierzem bo jest ludziem o wyyysoookim IQ. Jest również Doktorkiem i Przywódcą z Diuny
Apocalypse nie jest przepowiednią. Jest niepozornym z wyglądu facetem w czerni, którego dogoniła głupota schematycznej Policji i niemrawy Wymiar Sprawiedliwości.
Agentka Jo nie jest ze służb specjalnych "Archiwum X". Nawet gdyby jej UFO koło nosa przeleciało tu nic nie zauważy.
Upadły Anioł jest latającą wysoko w chmurach i rozkojarzoną istotą kobiecą
Wer {i reszta xyw} jest Tchórzem, który ciągle od nowa musi wmawiać sobie że nim nie jest.
Amena i Wakagi byli z innej bajki

Ja nie Jestem dr. Albertem, bo dla każdego z was jestem kimś innym. Widzicie mnie tak jak chcecie, a nie tak jak jest.
I Tylko Kiwdul Nneb wciąż wyjaśnia wam (nam?) że jest Ludwikiem Benn. Tego już nie mogę znieść.
Niech sobie jest . My (ja?) nie!
Jeśli o Tobie nie napisałem, to chyba powinnaś (2opcja: powinieneś) się cieszyć.

I coś jeszcze..

Macie pełne prawo się z tym nie zgodzic. Może nawet powinniście uważać, że nie mam racji.
Do zobaczenia (kiedyś tam) w zupełnie innych wymiarach.

"Śmierć" Woody'ego Alena

Zaptraszam wszystkich dziś o 19:00 do dawnego kina Watra-Syrena (ul. Za Murami 2-10
, pierwsza ulica w prawo od Długiej i prosto aż do końca) na czarną komedię pt. "Śmierć". Bilety 6 zł i 10 zł
Jast to ostatnia prawdopodobnie szansa zobaczenia go. Przedstawienie trwa godzinę.

ewa

czesc

"nie jesteśmy sobą" supl.

Mixer - pełen komplexów, zagubiony, żyjący jedynie Gratkowo - HP-owymi mirażami człowiek . Jest mała nadzieja , że zdąży zrozumieć życie i ludzi przed 80-tką.
Posiada skarb --świetną i rozumną dziewczynę.
Życzę Mu (im) wszystkiego najlepszego na krętych i ciernistych ścieżkach ludzkiego losu. Niech Twej postaci nie rozwieje wiatr . Bywaj ......

"nie jesteśmy sobą" supl. 2

wszyscy jestescie wspanialymi ludzmi poszukujacymi swego miejsca w zyciu

Jeżeli już....

Jeżeli już odchodzisz i kopiujesz J. Urbana (jego alfabet)
-- nie obrażaj , bo ci mogą odpowiedzieć podobnie.
Ja Ci nie odpowiem ------- bo jesteś nikim .
Widzisz tak tu jest , że " karawana (HP) jedzie dalej , nawet gdy psy (kundelki?) szczekają i kąsają"
P.S. To był cytat z riposty J. G. > J.Urbanowi.

Grzesiu

Nie zazdrość innym skarbów.
Sam też możesz go znaleźć. Jest obok Ciebie.
Dlaczego nic nie widzisz?

Jessa

Wiedziałam od dawna, jaka z Ciebie ślepa grucha ale żeby aż tak?
Ty Ośla łąko,
Ty zakuta gwoździami pało!!!
Popatrz!!
Nie tam w ten cholerny komputer, tylko TU na MNIE!

Cudnie

Mi się robi i lekko na duszy widząc Twoje słowa właśnie dziś Kochanie. W moim sercu radość :))) Cieszę się, że tak wiele darów otrzymałeś wczoraj, i że one pracują w Tobie, a serce moje rośnie widząc, jak następuje Twoje przebudzenie. Tak pięknie jest widzieć, jak następują w Tobie zmiany i być przy Tobie teraz. Bardzo, bardzo Cię kocham i wspieram we wszystkich najszczytniejszych Twoich zamierzeniach. Wiedz, że szanuję Twoją decyzję i (...jak na razie, hihi!) nie dałeś mi powodu, aby się obrażać, z resztą wiesz, że ja tego nie robię. Cokolwiek czujesz - po prostu o tym mów, ja wiele rozumiem i... Jestem - po prostu Jestem.

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Grajdołki (245 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry