Widok

Kiwdul

z Agnieszka to ja wole wypic kawe, ona nie gustuje w alkoholach.
A jak postawisz piwo to chetnie wypije - bo mnie ostatnio nie stac.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

piszemnadal-a raczeji -pisze nadal-przyjedź do mnie-zadzwoń na 5580821-jeseli Cie nie stać daj mi sygnal ,a ja do Ciebie

komorka 6t0o8504398.........trereaz wolnij........ja domowy 5580821 komora 608504398 i 604658494 zadzwon, przyjme Cie napewnojaLudwikPROSZE!!!!!!!!!

wybaczcie podpitemuniegroznenmu Kiwdulowi...choc tak mocno

(11.kwietniaa 15.30...)Kocie wróciłem.............
Kotku wrócilem ii mam w dupie pseudo obroncow słowa...uważam , że słowa svocincu wędrują w jednym kierunku odczytywanym przez ludzi mniej i bardziel wraźliwych!!!Ale to tylko mokja pieprzona wraźliwośc zakłócana przez pieprzonyxh sercowych wykolejenców!!!!!!!!!!!!!!Tak????????!!!!!1???????!!!!!!
....................... krzysczę???może?????????111111111!!!!!!...ale to jest baradzie j mój podpity szept niż krzyk...Uwierz mi na slowo , choc wiem że i tak niedowiarkiem jestes i jeszcze bardziej mi CIEBIRE żakl................................................taK BARDZIO ciebie LUBLĘ.............................wybacz.../////////////////////////////////..........., , , , , , , , , ....Mas z racje tak mało ludfzi nie lubjię.........Ale taki pieprzoniec jestemKiwdu romantykaAntykŚmieć.........ijuz nato nikt donedzy nieporadzi ..........Ale czyaztak bardzoprzeszkjadzato innymn Boze nie mogę tego pojac w tym sewoim ogranicdzonym umysle............jestemglupkiem naiwnympopparańcem w tym swiecie.................kochajacymludzinawet gdy tak bardzo innych rania, gdty mnie rtanią...............To niech ten na górze pomoze WAM ..........MI...........niech do k***y pomoze1111111111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
........wiem, ze przeklinam......ale do cholery c h zy to nie ludzkie???????????///////////......Cop to ja???! anioł????????????..........
.-------------człowiek zwykly!!!!!!!!!!!!!..........polak...MEZCZYZNA........ zagubiony w tym swiecie z trucizna i odrutka wjednym...........00000000000!!!!!!!!!Kropelka w oceanie naszego życia w tym określonym czasie.........i nie zadnym pieprzonym wirtyualnym-bo wszystko co przenosimy tutaj jest przenuioszione w rzecztywistyoisc io z rzeczywistfsci!!!!...lub jest pieprzoną Kochanąrzeczywiśtośią......lub nie kochaną........LUBIANą......NIENAWIDZONĄ.......ZNOSZONĄ................CHCIANĄ ////////////////ZAPOMNIENIEM.......CHCIANĄ PRZYPOMNIENIA.........lub jedynie przezyciem nocy i dni przebtytych w zycia naszego.....nic wiecej do k***y nedzy!!!!!! ......ale to Nasze życie a nie jakieś niby hajdparkowe brednie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!--------..........jak piszą inni---:-puste-papierowe-netowe-internetowe-sieciowe-----!!!!!!!!!!!To nie jest prawda !!bo prawda to my-nasze zycie-MYYYYYYYto nie blaszakowe komputrereowe wypowiedzi, a żywi ludzie...bardzieji albo i mniej zakłamani-ale ludzie jedynie!!!!!!!!!!!To my !MY!!!!!!!tacy jacy jestesmy......---------bo to nasza czastka -----nikt innyy-TO JEDYNIE MY!!!!!!!!!!!!!!!!!.......Nie jestesmy kartkowymiosobami ale z krewi ludzxmi do cholery!!!!!!!!!!!!!.........i nawet przecz to co pioszemy –mowimy-można naznaczyć NAS jako pierdolonuych ludzi , a nie niewypały rzeczywistosci wirtualnej-----potrzeba tylko serca .......duszy.........nic wiecęj..........JESTESCMY LUDZMI Z KRWI I KOSCI !!!!!!!! I NAWET JEŚLI NIEKTYORZY TUTAJ KŁAMIA-NIE ZATAJA TEGO JAKIMI NAPRAWDE SĄ!!!!!!!!bo jedtynie ludzmi są!!!!!Niczym i nikim więcej!!!!!!!!!!!!!!!
Wymiotuje sam na podloge i niecccę by ktos innywymiotował zmego pioerdolonegopowodu.........I tylko tego niemamw dupie........i zadnych osób którewymiotują !!!!!!!!.Predzej sam walnąłbym się w swójglupi leb....------------------by oni mielkli cirerpiec przezemniekiedykolwiek.............
Boze jaki ja wulgarny...trzezwieje...Ale ja do cholery nigdy się nie upijam........tylko tak –tutaj-wyglada-Plagiat by to sprawdzilale nie chce nawet docholery zadzwonic-dać sygnał gdzie mqam odzdzwonić...a chce niby być(przepraszam-pić-ze mna!!!!!!!!!!)No to jak to jest wkoncu do cholery??????????? Ja tak malo osytatnio rozumie ludzi......................

koniec czesci pierwszej
udalo mi się toodzielicod reszty J))))))))))))))))))))

.............

.......jednak......nie uważam po zastanowieniu, ż e jestem wulgarny...........
.........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................używam takich slow emocjonalnie....bo jestem SAM jak pieprzone mikronoewe ziarnko krzemu na pustymini...Tyle ziarenek.......
.tyle ludzi..........
a ja sam............NIEPRTAWDA................PIEPRTZONA NIEPRAWDA............................
........................................................Choc tak cudownych PRZYJACIOL MAM
.................. moja siła i mój gniew zespala ten piep[rzony swiat........czy chce czy nie...........chce czy nie i tak bę4de kochał WAS.........Cię .......Ciebie DROBINKO......WAS..........Agnieszko moja..............Nemciu Ukochany............Mirku........Marzeno moja siostro jedyna -------- ukochana......mamo.........i tato.........Wiem, że mam WASSSSSSS i zawsze będę miał WASSSSSSSSSSS...zawsze...........w rzeczywistosci .............i w mojej P********onej pamieci..............ZAWSZE........i nawetb gdy już mnie na tym świecie nie starczy..........i WAAAAAAAAS nie starczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZAWSZEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!
..................oceany., morza.........wszelakie wody.........ile jeszcze razy zastanowie się nad tymmmmmm.........ile wszyscy MYYY .........możemy trwac ??????????!!!!!!!! ile jeszcze razy możemy trwac???????zabrano mi już tylu nprzyjaciół ................tylu wartosciowych ludzi..........Boze....o czym ja piosze o czym ja mówię.................???????????????
pieprzony cudowny świat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ciąg dalszy będzie....do cholery jeszcze będzie!!!!!!!!!!

przepraszam................ja WASSSSS poretezoprzszam,ale nie uztyewałem zadnego kodu webowskiego............to nieja

......przepraszammm uwierccie mi.......gdy to zamierzenie zrobie-powiem WAM o tym.....przeciez ja nie klamie-uwiezcie mi........
Gdy to robilem-pisalem io ty, m-teraz nie ja..........moze CIENIE Z NETU??????????????

jezeli nawrt ja to uczynilem-to naprawde nie zamietrzenoie........nie gniewajcie sie......moze to jednak ktos

e sie ...............ZTo nie ja pzrecież..........tak????????????niooooooooooooooo proszeeeeeeeeeee Powiedzcieeeeeeeeee

Kamena

Powinnoi cosik dojsc na swieta... Heh... No to trudno...

plagiat

zupa????

plagiat

wegetarianka jestem...

plagiat

nio w sumie nie znaczy ze nie kanibalem

plagiat

jeseli taka istota jest mila...tio nie znaczy ze tio dobrze wrozy....

plagiat

moge fusy pomylic;-)

plagiat

wiosenne arbuziaki w nosek przesylam

Wicherek

dzieki
moze zupe wtedy zjemy albo se zazyjemy? co? jak myslisz?

Wyczekując Plagiata można odrobine wytrzeźwieć...tak jak ja to mam obecnie...I nawet odezwać się nie raczy...Woli z

zbytnio....jest KOBIETĄ...

.........taka ignorancja jest wielce wkurw...Dla mnie-choć teraz i śmiać mi się chce...Z....wiadomo z kogo...z P............

DOBRANOC.

Kiwdul

naprawde jestes meczacy
dzisiaj nie mialem czasu.
podobnie jak ty mam swoje zajecia i plany i nie zawsze mam ochote sie napier....
dziekuje za uwage

Kiwdul

staram sie nie robic z siebie posmiewiska
Wicherek znam troche lepiej niz Ciebie i napsialem do niej nie dlatego ze jest kobieta tylko dlatego ze jest trzezwa.
Ciebie chyba glowa boli bo piszesz od rzeczy

Sandmaniątko

Hej! Sorki za opóźnienia. Już się zabrałam za pisanie listu. Teraz już mam troszkę więcej luzu, bo zaliczyłam historię ( nie mam wprawdzie rewalacyjnego wyniku, ale zaliczyłam!) . Masz g-g? A na komórkę nie mogę wysyłać SMS-óww z neta, musisz uaktywnić jakąś tam usługę. Pozdrawiam serdecznie! trzymaj się cieplutko!

Kiwdul NNeb

Cześć!

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (232 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry