Widok
Stworku
Dzieje się dziwnie i niezrozumiale dla mnie. Aż mam ochotę skasować to coś/kogoś. To nie jest trudne, wystarczy jedno konkretne słowo ode mnie i skończy się tak jak w pamietniku zmarłego. Z wyłączonymi na stałe wszystkimi komentarzami i bez możliwości jakielkolwiek zmiany na stronie gownej. Tylko że tam naprawdę rozpoczynała się wojna podjazdowo-hakerska. Widziałaś chyba w/w wcześniej?
...ale nie wiem - chyba nie mam prawa kolejny raz tak drastycznie zadziałać. ???? :-?
...ale nie wiem - chyba nie mam prawa kolejny raz tak drastycznie zadziałać. ???? :-?
Doktor
Ludzie często zaczynają pisać po to, zeby wykrzyczeć ból, może dlatego Tam To zdarza się po raz nie wiem który. Ale k... mać, 12 lat, co ja robiłam w tym wieku...? Czy dostrzegałam już, że po świecie chodzą również mężczyźni? Nie pamiętam, ale z pewnością śmierć była ostatnią rzeczą, o której wtedy myślałam. Przeczytałam całe archiwum do którego teraz nie ma dostępu i nie znalazłam w nim nic oprócz bólu, smutku, śmierci, checi odejscia i łez. W konfiguracj dowolnej. Tym bardziej dziwi mnie co się tam teraz dzieje.