Widok
Klasyczny koncert przy smakowitym jedzeniu i spiewającej obsłudze
Koncert Rockowy Akustycznie w restauracji??? To chyba jakiś bląd, pomyślałam..Ale co tam zobaczymy..Zrobiłam rezerwacje i przyszliśmy w większym gronie. Od drzwi byliśmy bardzo miło witani, zaproponowano nam kawę w oczekiwaniu na koncert który był na górnej sali, w tel juz było slychac Blues Brothers.. Poszliśmy na górę, swiece, klimat, i naprawde fajny nastrój. Muzycy grali na tle morza i świateł półwyspu. Zamówiliśmy Carpacio z łososia, tatar i stek z poledwicy oraz sandacza w cieście, na deser jedliśmy truskawiki z chili.. Wystawiam wielką 6 bo w takiej skali mam się zmieścić, ale to za mało. Naprawdę pyszne jedzenie, wspaniały klimat i profesjonalne wykonanie muzyczne utworów których dawno nie słyszałam. Rey Charls, Aric Clapton .. pięknie.. Kiedys za dawnych czasów krzyczało się Wiwat Król..Teraz my wołamy Wiwat Przylądek, Wiwat Kucharze, Wiwat i Rock and Roll... Bardzo dziękujemy, bedziemy Was odwiedzać i polecać wszystkim. Adriana i reszta:-)
Moja ocena
Przylądek Dobrego Smaku
kategoria: Restauracje
obsługa: 6
menu: 6
jakość potraw: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
Byłam również tego wieczoru w ów restauracji, truskawek tam nie uświadczyłam, nie było ich w karcie, a tym bardziej na stole. miałam natomiast jak okazało się po zamówieniu pizzy, wileką nieprzyjemność ją spróbować, spróbować, ponieważ zjeść jej się nie dało, spalona. przykre, bo po restauracji należy spodziewać sie wyoskiej jakości jedzenie przy wysokiich cenach. Jestem rozczarowana!!!