Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
hmm.. wątek zamknięty Dwa lata temu chodziłam ze znajomymi do tej restauracji bardzo często na...
~gosc
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 19 grudnia 2013

SUPER !!! wątek zamknięty Bardzo przyjemne miejsce z widokiem na morze, ciekawy wystrój, smaczne...
~Bożena
-

dodano: 11 sierpnia 2013

ZDECYDOWANIE POLECAM ! wątek zamknięty Bardzo urokliwe miejsce, miła obsługa a potrawy po prostu rewelacja. Gorąco...
~Heniek
-

dodano: 17 lipca 2013

Polecam! wątek zamknięty Odwiedziłam Przylądek DS 3 lipca i nie mogę powiedzieć ani jednego złego...
~aneta
1

dodano: 4 lipca 2013

Idealnie! wątek zamknięty Kilka dni temu byłam na obiedzie z mężem właśnie w owej restauracji. I było...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 24 czerwca 2013

Klasyczny koncert przy smakowitym jedzeniu i spiewającej obsłudze wątek zamknięty Koncert Rockowy Akustycznie w restauracji??? To chyba jakiś bląd,...
~adriana
1

dodano: 16 kwietnia 2013

Nie polecam wątek zamknięty Wczoraj z rodzina wybraliśmy sie na spacer do Mechelinek i pokuszeni dobra...
~Ola
1

dodano: 3 czerwca 2013

Zdecydowane nieee!!!!!! wątek zamknięty Byliśmy tam pierwszy raz i ostatni .Jedna wiórowata flądra koszuje tam 28 zł...
~balbi
2

dodano: 3 maja 2013

Zdecydowane nie na takie opinie wątek zamknięty zyjemy w kraju demokratycznym, więc kazdy ma prawo do wyrażania swoich...
~Kamil Kirkowicz
-

dodano: 13 czerwca 2013

Dzień zakochanych dniem miłości do jedzenia... wątek zamknięty Otrzymaliśmy ulotkę na ulicy Świętojańskiej od przemiłych dziewczyn, z...
~Artur i Wera
-

dodano: 16 lutego 2013

Wystawiona do wiatru wątek zamknięty Planowalam urzadzic tam przyjecie komunijne. W sierpniu zarezerwowalam...
~Gdynianka
1

dodano: 14 października 2012

Przypadkowa wizyta wątek zamknięty W niedzielę 16.12.2012 wybraliśmy się ze znajomymi i dziecmi na wypad na...
~Anrzej, rodzina i znajomi
-

dodano: 17 grudnia 2012

Udana ważna uroczystość wątek zamknięty Pod koniec sierpnia zorganizowaliśmy w Przylądku ważną uroczystość rodzinną,...
~PANAT
-

dodano: 22 października 2012

Wspaniałe miejsce wątek zamknięty Urokliwa restauracja nad samym brzegiem bałtyku , samczene jedzenie ,...
~Krzysiek
-

dodano: 2 października 2012

gość wątek zamknięty Szczerze polecam tą restaurację. Ludzie pracujący na kuchni to prawdziwi...
~marek
-

dodano: 8 września 2012

Co raz lepszy Przylądek Dobrego Smaku wątek zamknięty Jestem Opolanką. Jesteśmy co rok nad Polskim morzem. Rok temu trafiliśmy...
~Mariola
-

dodano: 21 sierpnia 2012

Całkiem przyjemna restauracja wątek zamknięty Polecili ją nam znajomi, pojechaliśmy sprawdzić. Warto było , punkt z pięknym...
~ep
1

dodano: 8 czerwca 2012

selekcja wątek zamknięty W Przylądku spędzamy z żoną prawie każdy weekend, uwielbiamy tamtejszą zupke...
~d.
-

dodano: 17 sierpnia 2012

Morza brzeg, szum fal i dobry smak... wątek zamknięty Przylądek to restauracja w urokliwym miejscu, nad brzegiem morza, z dala od...
~Iwona
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 26 czerwca 2012

Maria - opinia wątek zamknięty Zorganizowałyśmy rodzicom uroczystość 50 Rocznicę Ślubu,Przyjecha łam parę...
~Maria
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 26 czerwca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry