Widok
Klaudia - ocena
Uczestniczyłam w kursie, który prowadziła Agata. Zdecydowanie jest to jedno z lepszych szkoleń w których brałam udział przede wszystkim pod względem tego w jaki sposób jest prowadzone. Agata jest sympatyczną, szczerą i otwartą osobą, która w bardzo prosty sposób umie przekazać swoją wiedzę i od razu w poukładany sposób pomaga ją wdrożyć w życie. Jest bardzo zaangażowana i pomocna pod każdym względem, nie ma problemu z poświęceniem dodatkowego czasu, aby komuś coś wytłumaczyć czy porozmawiać o indywidualnym przypadku. Kurs jest prowadzony w sposób inny niż wszystkie na rynku, czułam się w nim bardzo zaopiekowana. Kiedy miałam jakieś pytania czy trudności, Agata nigdy nie zostawiła mnie bez odpowiedzi. Ma bardzo indywidualne podejście do osób, które szkoli, a co najważniejsze przez cały kurs kontakt z nią był bezpośredni- można było do niej dzwonić, pisać, spotkania były prowadzone online w których Agata czynnie uczestniczyła, a nie tylko przedstawiała nam nagranie tego, co chce przekazać. Każdy moduł był skrupulatnie opisywany i omawiany. Dzięki temu kursowi nauczyłam się bardzo dużo. Serdecznie polecam