Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
fryzjerka Magda wątek zamknięty Kontakt to fryzjerki (blondynki z córeczką) 605-060-277
~MB
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 11 kwietnia 2012

Chcę trafić do tej samej fryzjerki :) wątek zamknięty W październiku przez przypadek trafiłam do tego salonu na strzyżenie. I...
~kasia
-

dodano: 7 stycznia 2012

Przedłużanie rzęs metodą 1:1 wątek zamknięty Pierwszy raz przedłużałam tam rzęsy i nikomu nie polecam. Niewykwalifikowana...
~Agnieszka
1

dodano: 16 sierpnia 2011

ODRADZAM TEN SALON! W SZEGÓLNOŚCI FRZYJERKĘ W BLOND WŁOSACH wątek zamknięty Kolor który zasugerowała mi pani fryzjerka wydawał mi się nie odpowiedni do...
~Magda
-

dodano: 7 grudnia 2011

Dorota - opinia wątek zamknięty Korzystałam z usług tego salonu parokrotnie i jestem bardzo zadowolona....
~Dorota
-

dodano: 6 grudnia 2011

Pani Angelika wątek zamknięty Niedawno byłam w tym salonie na przedłużaniu rzęs metodą 1:1 u Pani Angeliki,...
~Joanna
-

dodano: 24 listopada 2011

Ciekawe promocje i niezła jakość wątek zamknięty z tą złą jakością to sporo przesady, może akurat się jakis błąd zdarzył....
~Barbara
-

dodano: 17 listopada 2011

Brak profesjonalizmu i kiepska jakość wątek zamknięty Pragnę przestrzec wszystkich rozważających skorzystanie z usług salonu...
~Iwonakiwi
-

dodano: 28 października 2011

Zmiany na lepsze wątek zamknięty Jestem stala klientka tego salonu, juz od dluzszego czasu, poniewaz mieszkam...
~Monia
-

dodano: 10 października 2011

Salon spadł na dno wątek zamknięty Jestem wielokrotną klientka tego salonu i z przykroscią muszę stwierdzić że...
~P.M.
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 3 lipca 2011

Profesjonalizm wątek zamknięty Mialam wykonywana koloryzacje przez P.Kamilkę, wraz ze strzyzeniem.Jestem...
~Beti
-

dodano: 10 czerwca 2011

KOSMETYCZKA BOGUSIA wątek zamknięty Witam wszystkich! Salon ogólnie b. fajny, nie korzystam co prawda z...
~Kesi
-

dodano: 9 czerwca 2011

GORĄCO POLECAM BYŁ TO STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ wątek zamknięty Byłam w salonie Kleopatra po raz pierwszy i trafiłam do fryzjerki p. Edyty......
~MIKA
-

dodano: 8 maja 2011

Gorzej już być nie mogło wątek zamknięty Mniejsza o sam klimat tego miejsca- z salonu jest się zadowolonym gdy fryzura...
~Mła
2

dodano: 26 kwietnia 2011

warto było POLECAM wątek zamknięty Przyznam że skorzystałam z usług tego zakladu dzięki stronie GRUPON.Ale wiem...
~klientka
-

dodano: 7 maja 2011

bardzo pozytywnie wątek zamknięty Jestem dosc wybredna klientka i w salonie Kleopatra znazlam to, czego...
~Karolina
-

dodano: 1 maja 2011

Stawiają na jakość!Super włoski wątek zamknięty Za namową znajomej skorzystałam po raz kolejny po latach z usług tego...
~Kasia
-

dodano: 12 kwietnia 2011

kosmetyczka wątek zamknięty SALON PIERWSZA KLASA ,KORZYSTAM Z USŁUG KOSMETYCZNYCH JESTEM BARDZO ALE TO...
~KASIA
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 16 marca 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
22

18

wątków

do góry