Widok

Kleopatra

UWAGA
Ta restauracja ma co 2 dni nowego kucharza na próbę co znaczy za darmo! A i tak go nie zatrudnia . Od pół roku szuka promotora i ciekawe co się dzieje z poprzednimi, pewnie to samo co z kucharzami . Już nie mówiąc o kelnerkach . Bo jeśli szuka kelnerek to na 3 dni i nie zapłaci !
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Typowy przykład polskiego cwaniactwa i wyzysku! Uwierz, że ja się spotykam z tym na codzień. Też pracuję bez umowy w pewnej pizzerii, i to jest jak gra w rosyjską ruletkę. Nigdy niewiem kiedy przyjdę do pracy i usłyszę "wypie...J", non stop słyszę razem z resztą pracowników, że na nasze miejsca jest 50 innych osób... Paranoja
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Znalazłem ogłoszenie w internecie, iż szukają kelnerek/kelnerów. Zadzwoniłem od razu, kazali mi następnego dnia przyjść na rozmowę. Owego dnia stawiłem się, a menadżer na wstępie do mnie z pyskiem: "czego tu?" Nie wspomnę już o wyzwiskach jakie w moją stronę poleciały Powiedziałem, że byłem umówiony na pierwszy dzień dzisiaj, on stwierdził, iż kelnerów nie szukają. Więc po co każą przyjść i na co wystawiają takie ogłoszenia?

Zdecydowanie odradzam pracy tam.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
dobrze wiedzieć że tam takie chamstwo, już wiem czemu halewiczowi się tam dobrze biesiaduje :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak byc co to szukajcie gdzie inndziej ktoś tam ma problemy emocjonalne... menager mysli ze jest pępkiem świata... dno
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szkoda czasu bylem tam wlasciciel jest mocno rąbniety drze ryja o byle co a atmosfera w pracy... przepraszam jaka atmosfera.Omijac szerokim lukiem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry