Widok
Klient - ocena
Wynajęłam 9 apartamentów w Gdańsku na ulicy Chmielnej 63. Problemy zaczęły się od momentu kiedy musiałam zrezygnować z jednego z nich. Poprosiłam o anulację rezerwacji pokoju 4 osobowego, jednak firma od rezerwowała pokój 2 osobowy. Po konsultacji na infolinii jeden pokój 2 osobowy został do rezerwowany, a 4 osobowy zarezerwowany. Kolejnym utrudnieniem było zaksięgowanie płatności za złe rezerwacje, firma nie zwraca uwagi na numery rezerwacji i zaksięgowała płatności za rezerwacje anulowane. Po następnej anulacji dostałam zwrot gotówki i musiałam płacić za inną. Gdy przyjechałam na miejsce problemy wcale się nie ustały. W jednym zarezerwowanych pokoi nie było klucza w sejfie. Po zadzwonieniu na infolinię, wyjaśnieniu sytuacji i czekaniu 40 minut, dostaliśmy zamienny pokój. Okazało się, że przy rezerwacji firma popełniła błąd i zarezerwowała pokój na kolejny miesiąc. Następnym napotkany problem dotyczył najdroższego apartamentu jaki zarezerwowałam. Kod jaki dostałam do drzwi nie działał. Infolinia nie chciała pomóc, dopiero po nastarszeniu policją, kazano mi wysyłać maile, zdjęcie klamki. Następnie zostałam okłamana, że przyjedzie na miejsce za godzinę do koordynator, gdy nastała po