Chcę napisać swoją opinie! Nawet nie wiem, od czego zacząć! samochód był naprawiany przez 4 miesiące i ostatecznie zwrócono go nieukończonym, ciągle zwlekali, ciągłeli z odpowiedziami, prośby, aby skończyć go jak najszybciej, ale niestety, obietnice bez pokrycia!! przywieźli im samochód na lawecie, silnik się zepsuł i zaczęły się przygody. To mechanik był na urlopie, potem u dentysty, a potem go niema !! I tak 2 miesiące!!! Jeszcze musiałam sama ogarniać silnik do samochodu , bo oni nie chciali tego ogarniać żeby odpowiedzialność nie była po ich stronie !!! potem postanowili, że znowu zaczną coś robić, potem mają inne zamówienia, potem nie ma czasu! Zadzwonić do nich i dowiedz się czegoś - bardzo trudne! obiecują oddzwonić i nie oddzwaniają!! Krótko mówiąc, to horror! to nie jest usługa!!! to tylko wymiana opon na felgach i nic więcej! Nie polecam! To jest okropne! 4 miesiące i samochód nie jest ukończony! Muszę teraz szukać innego serwisu żeby naprawić samochód do końca ! Stracony czas tylko !!! nie polecam !!!!