Widok
Klient - opinia
Ten Deweloper to jedna wielka pomyłka. Problemy od samego początku zakupu do przeniesienia własności, z którą zwlekają jak mogą. Totalny brak kontaktu, nie odpisują na maile. Na remont klatki czekamy już prawie rok!!!! Oddają niewykonczony budynek mają klientów w nosie. Zero odpowiedzialności i jakiegokolwiek podejścia proklienckiego. Jakość oddawanych mieszkań pozostawia wiele do życzenia, liczne usterki, których nie chcą naprawiać. Nie wiem kto rozlicza BOK i obsługę posprzedazowa ale najwyraźniej firmie nie zależy na opinii. Wszystkim osobom mającym zdrowy rozsądek odradzam.
Moja ocena
Górski
kategoria: Deweloperzy
obsługa: 1
oferta: 1
jakość: 1
terminowość: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: -
1.0
* maksymalna ocena 6
Chodzi o Angielską Groblę.
- zacieki na balkonach
- problemy z wentylacją
- brak wykonczenia klatek schodowych( rażące niedociągnięcia) brak jakichkolwiek elem. Ozdobyw postaci np. Fotografii starówki gdańska( lepsze klatki schodowe widziałam w Starogardzie Gd.)
- nie dotrzymanie słowa z lustrami na klatkach gdzie podczas ogledzin bylo nam to przedstawiane , że takie będą.
Brakiem krzewów na dziedzincu gdzie obiecano krzewy gdzie sie odpoczywa i dzieci się bawia( a teraz jest spiekota)
- cieknące rury kanalizacyjne
- dewastowane i uszkadzane elementy wspólne przez pracowników Pb Górski
- zle usytuowane smietniki
- brak wózkarni
- porysowane drzwi na klatkach schodowych( uzyte stare z odzysku widocznie)
- brzydkie , porysowane skrzynki na listy, zle obdadzone
- zacieki na balkonach
- problemy z wentylacją
- brak wykonczenia klatek schodowych( rażące niedociągnięcia) brak jakichkolwiek elem. Ozdobyw postaci np. Fotografii starówki gdańska( lepsze klatki schodowe widziałam w Starogardzie Gd.)
- nie dotrzymanie słowa z lustrami na klatkach gdzie podczas ogledzin bylo nam to przedstawiane , że takie będą.
Brakiem krzewów na dziedzincu gdzie obiecano krzewy gdzie sie odpoczywa i dzieci się bawia( a teraz jest spiekota)
- cieknące rury kanalizacyjne
- dewastowane i uszkadzane elementy wspólne przez pracowników Pb Górski
- zle usytuowane smietniki
- brak wózkarni
- porysowane drzwi na klatkach schodowych( uzyte stare z odzysku widocznie)
- brzydkie , porysowane skrzynki na listy, zle obdadzone