Widok

Klimakterium ...i już

Klimakterium... i już Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Klimakterium ...i już.
Spektakl Teatru Rampa
Klimkterium i... już

(coś między kabaretem, musicalem a farsą)

Bohaterkami musicalu są cztery kobiety w wieku "menopauzalnym". Wszystkie mają problemy, z którymi muszą się uporać. Pragniemy pokazać, że klimakterium jest wpisane w życie kobiety - mają je bohaterki występujące na scenie, ale także kobiety siedzące na widowni - miały, mają albo będą je miały. Jest to ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

klimakterium w Bielsku

Na klimakterium jechałam smutna z powodu dużych problemów rodzinnych.
Przez prawie dwie godziny zapomniałam o cierpieniu. Mam już trochę lat, ale nigdy
nie pośmiałam się tak bardzo z żadnej komedii. Aktorki wspaniałe o pięknych głosach.Gratulacje, że mamy taki spektakl. Dziękuję za chwilę wspaniałej rozrywki.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kupię dwa bilety na Klimakterium na 10 października, może ktoś posiada?
Kontakt anna.ziba@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kupię

Kupię dwa bilety na klimakterium na 10 październia w Gdyni
Proszę o kontakt
anna.ziba@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

mał najwyraźniej przechodzisz klimakterium właśnie.
Mi się podobało i to bardzo, zwłaszcza akt pierwszy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wiesz Dziennikarko, ja byłam w grupie około 50 osob z pracy i nie podobało się kilku paniom w wieku średnim. Myślę, że to z powodu braku dystansu do siebie i nieumiejętności pośmiania się z własnych przywar i własnej osoby. Wielu z nas umie śmiać się a raczej naśmiewać z innych osób, a sami o sobie nabieramy wodę w usta...
W każdym razie żałuję, że bilety wyprzedane, bo chciałam wysłac na ten spektakl rodziców. A moze ktoś ma bilety na zbyciu na październik ?: Piszcie ksantypa@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ewo z Gdyni myślę, ze jesteś pusta jak wydmuszka i tyle

to ciesz sie Ewo brak inteligencji może odziedziczyłyście po matce blondynce

kupie 3 bilety na 10.10.2011 na 20.15

kupie 3 bilety na 10.10.2011 na 20.15 na Klimakterium
Kontakt:kasia_m7@tlen.pl

IDĘ JESZCZE RAZ!!!

CZY KTOŚ WIE JAKA BĘDZIE OBSADA W LUTYM W GDAŃSKU?

jest napisane na początku strony!!!

Obsada:
Iga Cembrzyńska
Elżbieta Jodłowska
Krystyna Sienkiewicz
oraz na zmianę: Ewa Szykulska lub Grażyna Zielińska

CHYBA SIĘ ROZCZARUJECIE!!!

Na Pewno nie będzie taka obsada,nigdy takiej nie było!! Nie będzie pani Szykulskiej,pani Cembrzyńskiej ani pani Sienkiewicz, NABIJANIE LUDZI W BUTELKĘ!!
Przyjedzie drugi garnitur i mało znane aktorki ORGANIZATOR wypisuje bzdury na stronie, żeby sprzedać bilety.Powinni tego zakazać albo zwrócić kasę za bilety,byłam ostatnio w Gdyni i wiem co pisze!! NIE POLECAM!!!

Polecam

Oglądałam spektakl w tym wykonaniu w Teatrze w Koszalinie i tez bilety 100 i 90 zł.Wykonanie prześwietne,szczęka bolała mnie od śmiechu.Kupiłam płytę i jak mam chandrę to sobie puszczam piosenki i nucę.
Chciałabym obejrzeć Andropauzę,ale po przeczytaniu opinii zrezygnowałam.

Polecam

ale w wykonaniu

Iga Cembrzyńska
Elżbieta Jodłowska
Krystyna Sienkiewicz
Grażyna Zielińska
Panie były BOMBOWE I WSPANIAŁE !!!!!!!Za co IM DZIĘKUJĘ
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

pOLECAM

Dodam,że było dużo panów i młodzieży,oni też rechotali na całego.
Gdyby nie "kasa" to poszłabym jeszcze raz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

polecam

oglądałam spektakl w Szczawnie zdroju - kapitalny, zagrany profesjonalnie z humorem. Polecam starszym i młodszym. Miło spędzony czas. Zycie pisze najlepsze scenariusze - dziękuję autorom i odtwórczyniom. Wybiorę się jeszcze raz i zabiorę ze sobą znajomych.

Szkoda, zejuż teraz nie jeżdżą z pierwszą obsadą. Zdecydowanie wolałam Panią Sienkiewicz niż Złotowską.
Tak czy inaczej, spektakl jest świetny- warto się wybrać. Wiek i płeć mimo tytułu nie mają znaczenia;)

SUPER

wszystkie miejsca zajęte !!!!!!!!!!!!!!!!!!rewelacja warto wydać te pieniadze !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

bilety po 60 zł

proszę kupić bilety po 60 zł
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sory, ale dla mnie temat klimakterium to nie jest sztuka. Są filmy, którym bliżej do sztuki niż temu przedstawieniu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rozumiem, że niektórym mogło się podobać. Ja niestety należę do mniejszości, której się nie podobało. Dowcipy znane i oklepane. Brak jakiegoś konkretnego scenariusza. Te piosenki i skecze poprzeplatane bez jakiegoś schematu, chaotycznie.
Szkoda mi tych 80 zł, bo za te pieniądze można pójść dwa razy do opery, albo do filharmonii ale na koncert.
Jak dla mnie użycie słowa "kultura" w odniesieniu do tego spektaklu to spore nadużycie. To było coś w rodzaju kabaretu, ale marnego, bo dowcipy odgrzewane.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Kultura

1989 Rapowany Musical (23 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: 1989 Rapowany Musical . 1989 - krakowsko-gdańska koprodukcja - premiera...

Musical Kosmos (32 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Musical Kosmos . Musical Kosmos Niepowtarzalna opowieść Wszechświata,...

do góry