Widok

Klimakterium ...i już

Klimakterium... i już Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Klimakterium ...i już.
Spektakl Teatru Rampa
Klimkterium i... już

(coś między kabaretem, musicalem a farsą)

Bohaterkami musicalu są cztery kobiety w wieku "menopauzalnym". Wszystkie mają problemy, z którymi muszą się uporać. Pragniemy pokazać, że klimakterium jest wpisane w życie kobiety - mają je bohaterki występujące na scenie, ale także kobiety siedzące na widowni - miały, mają albo będą je miały. Jest to ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Liczyłam na więcej

Spektakl nudnawy, mam wrażenie, że gdzieś po drodze zatarta została granica dobrego smaku, niby groteskowo a jednak w odbiorze poniżające chwilami traktowanie samych kobiet w pewnym wieku...Ileż można śmiać się z uderzeń gorąca czy z nietrzymania moczu...? Gra aktorska też nie zachwyciła, tylko p.Katarzyna Żak miała w sobie entuzjazm, reszta aktorek jakby sama znudzona już tym spektaklem. Generalnie nie polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

klimakterium

Słabe słabe i jeszcze raz słabe ani śmieszne ani wesołe , chyba że ma się z 60 -70 lat, i te hordy nauczycielek na sali (kto wie o czym mowa tej czai co to za towarzystwo) nie wspomnę o kobiecym szowinizmie który wyczuwa cały czas, masakra, nie dziwie się że sala 1/2 pusta, reszta nauczycielki 90 % przestrzegam ,
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Sprzedam 2 bilety

klimakterium... i już
środa,
27 października 2021 17:00
Gdańsk Filharmonia Bałtycka
Bilet Wstępu Parter/2/5 130,00 PLN
Bilet Wstępu Parter/2/6 130,00 PLN

to nudne

ciągle mają to samo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

petarda polecam!!!

Naprawdę świetna rozrywka dla małżeństw po 40-tce
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

KUTNO 28 MARCA 2019

świetny spektakl dawno się tak nie uśmiałam za tydzięń druga część dziękuję
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Spektakl w Gdańsku, ktoś wie co to były za aktorki

Które były dziś w obsadzie. (mam na myśli te dwie blondynki).

nie idę

mam za dużą emeryturę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

klimakterium 2

świetny spektakl, wspaniała gra aktorek żałuję że przegapiłam pierwszą część polecam wszystkim na poprawę humoru .

Części klimakterium

Czy ktoś może orientuje się czy klimakterium 2 jest kontynuacją klimakterium 1?? czy może to ta sama sztuka z nowym tytułem

KLIMAKTERIUM 2

22 marca byłam w teatrze CAPITOL na Klimakterium 2
SUPER , 3 godziny fantastycznej zabawy , Pani Jodłowska, Zielińska, Sienkiewicz cudownie zagrane postacie , POLECAM WSZYTKIM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ubaw po pachy,polecam,nawet moj chlopak poplakal sie ze smiechu,brawa dla aktorek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

wstydź się Olu !

Jak Ty możesz się tak wyrażać o Starszych Kobietach !Wstydź się - Ty na pewno tez kiedyś będziesz "Starą Babą" !!! Z tym brakiem szacunku Ty już jesteś Starą Zrzędzącą Babą. Gdybyś poszła na spektakl zobaczyłabyś jak te "stare baby" ,zarówno Te na scenie jak i na widowni potrafią się bawić i dyskutować o sprawach które Ciebie Młoda Królowo-Ślicznotko niestety nie ominą !!! Mam tylko nadzieję, iz takich osób jak Ty jest niewiele, bo inaczej to byłaby smutna rzeczywistość.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Świetny spektakl. Mam 31 lat i mnie podobało się bardzo, zaś dwóm moim koleżankom po 40-stce nie za bardzo. Chyba zabrakło im dystansu do siebie? W każdym razie cała sala się śmiała.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Fakt, ceny są wysokie, ale nie przesadzaj, że przy normalnej pensji nie można sobie pozwolić na wyjście chociażby raz na rok. Bilet do teatru 70-100 zł, a spójrz na ceny biletów do kina? Gdzie sztukę grają aktorzy i potrzebna jest masa osób do obsługi, a film tylko się odtwarza.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Klimakterium... i juz

Wczoraj tz, 23 listopada, 2014 roku w Sztokholmie odbyl sie spektakl "Klimakterium i juz", przedstawiony przez fantastyczna grupe aktorska, ktora prócz radosci,smiechu , powagi i chwili do refleksji dala przezycie, jakie dawno niepamietam! Dziekuje serdecznie uroczym,profesjonalnym aktorkom, producentowi oraz calej obsludze z to wyjatkowe spotkanie, ktore w zimny sztokholmski wieczor potrafilo dac tyle ciepla!

Stare babcie

Żenada stare 67-70 letnie baby które są przynajmniej 15 lat po tej "dolegliwości" Znajomi mówili że na widowni średnia wieku 65 lat.... nie wybieram się na babcie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 14

kociokwik

Od godziny szukam obsady aktorskiej w teatrze muzycznym w Gdyni dla spektaklu 24 lutego. Bezskutecznie. To jakaś paranoja, żeby z tak prostymi sprawami był taki problem.

Inne tematy z forum Kultura

Z miłości (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Z miłości . Tytuł oryginalny:Things We Do For Love Autor:Alan Ayckbourn...

Batory. Transatlantyckie love story (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Batory. Transatlantyckie love story . BATORY. Transatlantyckie love story...

Seks z nieograniczoną odpowiedzialnością (14 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Seks z nieograniczoną odpowiedzialnością . Na skutek błędu systemu...

do góry