Widok

Klimakterium ...i już

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Klimakterium ...i już.
Spektakl Teatru Rampa
Klimkterium i... już

(coś między kabaretem, musicalem a farsą)

Bohaterkami musicalu są cztery kobiety w wieku "menopauzalnym". Wszystkie mają problemy, z którymi muszą się uporać. Pragniemy pokazać, że klimakterium jest wpisane w życie kobiety - mają je bohaterki występujące na scenie, ale także kobiety siedzące na widowni - miały, mają albo będą je miały. Jest to ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Klimakterium... i już

Opinie do spektaklu: Klimakterium... i już.
Klimkterium i... już (coś między kabaretem, musicalem a farsą) Bohaterkami musicalu są cztery kobiety w wieku "menopauzalnym". Wszystkie mają problemy, z którymi muszą się uporać. Pragniemy pokazać, że klimakterium jest wpisane w życie kobiety - mają je bohaterki występujące na scenie, ale także kobiety siedzące na widowni - miały, mają albo będą je miały. Jest to czas dla kobiety trudny, co ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Absolutne kłamstwo i pomówienie.Może gdzieś w Polsce tak jest, ale w Trójmieście od 2007 roku zawsze grają te aktorki,które miały grać.
Proszę sprawdzić w najbliższy poniedziałek i skonfrontować to z materiałami organizatora, a nie mediów, które wypisują bzdury.
W poniedziałek 14 października 2013 r zgodnie z planem miały zagrać i zagrają;
Elzbieta Jodłowska,Grażyna Zielińska,Ewa Złotowska i Elżbieta Jarosik.
Absolutnie topowy skład "KLIMAKTERIUM". W Trójmieści zagrano blisko 40 spektakli a w obsadzie tylko 2-3 razy nastąpiła zmiana jednej z aktorek i to z powodu choroby.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

REWELACJA!!!

Jeśli komuś się nie podoba "Klimakterium" znaczy że nie był albo nikogo nie obrażając nie zrozumiał. Jednak sztuka nie jest dla wszystkich ale na szczęście dla większości. Byłam trzy razy, chciałam iść ale biletów brak :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

zgadzam się w 100% Ja powiedziałabym, że momentami nudziłam się. Z resztą mojej mamie też się nie podobało...buuuuuuuuuuu

gena

byłam na Klimaktrerium w zeszłym roku. I...jak dla mnie- muszę poczekać, zestarzeć się....Ja nie uśmiałam się. A poczucie humoru mam niezłe. Po prostu jestem za młoda. To chyba dla Pań 49+ Dodam, że byłam z mamą czyli 2 pokolenia (35 i 65)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Polecam wszystkim!

Spektakl fantastyczny!!! Ja miałam szczęście oglądać na scenie aktorki: Sienkiewicz, Jodłowską, Zielińską, Szykulską (dobrych kilka lat temu w Teatrze Muzycznym w Gdyni). Śmiali się do łez wszyscy - kobiety i mężczyźni, starsi i młodsi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rewelacja!!!

Wlamanie wczoraj grano "Klimakterium" w Hamburgu. Nie pamiętam kiedy sie tak usmialam. Obsada była troszkę inna niż ta, która ma być w Gdyni ale to zapewne nic nie zmienia. Pamelka, w role której wciela sie Pani Ela, to dla mnie w tej sztuce nr 1!!!!
Gorąco polecam wszystkim paniom i ich mężom. Ja przynajmniej wiem co mnie czeka :))))
Właśnie weszłam na ta stronę by kupić dla mamy bilet.

Tak, na gdańskiej prowincji ciulu!

Wszystkie AKTORKI są SUPER! Cała dwunastka! A nie tylko te cztery !

REWELACJA

Byłam na spektaklu 2 razy w Gdyni.Gratulacje.

Nudne kobiety

Nudne kobiety

jeszcze młoda, nie tylko dusza

Pani chyba nie zrozumiała, że to nie opowieść na faktach, tylko - przedstawienie, spektakl, który za pomocą groteski i przerysowania ma pokazać temat, skłonić do zdystansowania się do zmian zachodzących w ciele człowieka gdy to się starzeje podczas gdy dusza - niezmiennie młoda :)

ojej

pssstt...nazwałaś skrótem swojego imienia tytuł wypowiedzi...gratuluję inteligencji
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

no cóż

dla biedoty z plebsu to nie jest
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ceny dla Celebrytow

Mimo najszczerszych chęci wyjścia z domu i zobaczenia czegoś wartościowego to ceny spektakli i innych kulturalnych imprez przekraczają dopuszczalny budżet większości kobiet .Skazane jesteśmy na beznadziejna telewizję lub śmieciowe ,tandetne formy spędzania wolnego czasu
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Filharmonii

Dlaczego miasto dotuje instytucję która nie wykonuje swojej misji.a dotacja jest duża!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

bommmmmmmmmmmmmboooooooooooooooooooonierko

idż się przegalopuj
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Z klimakterium robi się potwora

a tymczasem wiele kobiet przechodzi ten czas bez trudu, wystarczy trochę

wysiłku fizycznego, lekka dieta i optymizm

i naprawdę nie ma szału
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

swietne

Naprawdę świetny tekst i bardzo dobrze zagrany. zabierajcie kobiety mamy i babcie na czystą rozrywkę i ożywczy śmiech. Polecam!

to kup za 60zł! Nikt Ci nie każe siedzieć w pierwszym rzędzie!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Klimakterium... i już

Opinie do spektaklu: Klimakterium... i już.
Klimkterium i... już (coś między kabaretem, musicalem a farsą) Bohaterkami musicalu są cztery kobiety w wieku "menopauzalnym". Wszystkie mają problemy, z którymi muszą się uporać. Pragniemy pokazać, że klimakterium jest wpisane w życie kobiety - mają je bohaterki występujące na scenie, ale także kobiety siedzące na widowni - miały, mają albo będą je miały. Jest to czas dla kobiety trudny, co ...
Przejdź do spektaklu.
do góry