Widok

Klimakterium ...i już

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Klimakterium ...i już.
Spektakl Teatru Rampa
Klimkterium i... już

(coś między kabaretem, musicalem a farsą)

Bohaterkami musicalu są cztery kobiety w wieku "menopauzalnym". Wszystkie mają problemy, z którymi muszą się uporać. Pragniemy pokazać, że klimakterium jest wpisane w życie kobiety - mają je bohaterki występujące na scenie, ale także kobiety siedzące na widowni - miały, mają albo będą je miały. Jest to ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Klimakterium... i już

Opinie do spektaklu: Klimakterium... i już.
Klimkterium i... już (coś między kabaretem, musicalem a farsą) Bohaterkami musicalu są cztery kobiety w wieku "menopauzalnym". Wszystkie mają problemy, z którymi muszą się uporać. Pragniemy pokazać, że klimakterium jest wpisane w życie kobiety - mają je bohaterki występujące na scenie, ale także kobiety siedzące na widowni - miały, mają albo będą je miały. Jest to czas dla kobiety trudny, co ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wspaniał:))

:))) byłam na tym spektaklu dwa razy, ubaw po pachy i wspaniałe aktorki, serdecznie polecam. Bardzo ważny dla kobiet problem nie rzadko wstydliwy, przekazany w humorystyczny sposób, pozdrawiam was serdecznie Anna z Olsztyna
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

też się zastanawiam, dla kogo te ceny, bo przeciez nie dla budżetówki

no cóż...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Witam czy ktoś ma do odsprzedania dwa bilety niestety spóżniłam się z kupnem a chciałam zrobić prezent bliskiej osobie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kupię bilety na Klimakterium 2.10.10, obojętnie który spektakl

zainteresowanych proszę o kontakt na maila harq@gazeta.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam do sprzedania 8 biletów na Klimakterium po 60 zł (bilety normlnie kosztowały 80 zł)

Mam do sprzedania 8 biletów na spektakl Klimakterium na godzinę 16-tą po 60 zł (bilety kosztowały 80 zł)
tel. 794389326

Mam do sprzedania 8 biletów na Klimakterium po 60 zł (bilety normlnie kosztowały 80 zł)

Mam do sprzedania 8 biletów na spektakl Klimakterium na 2 października 2010 r. na godzinę 16-tą po 60 zł (bilety kosztowały 80 zł). Zapraszam do kupna. Ilość kupowanych biletów dowolna. tel. 794389326

chciałabym odkupić dwa bilety, ale nie mogę się do ciebie dodzwonić;)
proszę o tel. dzwoniłam o godz. 21,20;)

super

Byłam już 2 razy i zastanawiam się czy nie iść jeszcze trzeci raz. Polecam to każdej kobiecie i to w każdym wieku. BOMBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

jeszcze przed klim;-)

byłam
zobaczyłam
płakałam i śmiałam się..
lubego za rękę trzymałam i grosika nie żałowałam..
Panie B. (Boże) daj mi siłę bym kiedyś potrafiła z uśmiechem powiedzieć "klimakterium ...i już :-)"
Pozdrawiam!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

swietny

Klimakterium jest świetne, zdrowo się usmialam, muzyka tez ok. I wcale nie trzeba byc w okresie "okołoklimakteryjnym" zeby docenic ten fantastyczny spektakl.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ubaw do lez

Mialam okazje obejrzec "Klimakterium ... i juz" w Brampton (Kanada). Odsada swietna, wykonanie super, a same teksty nie do pobicia. Szkoda, ze tak rzadko mamy okazje ogladac przedstawienia wartosciowe i do tego jeszcze tak zabawne.
Opinia jednej z osob okreslajacych przedstawienie jako "malomiasteczkowe" jest co najmniej niestosowna i smieszna (delikatnie mowiac!). Po cholere bylo sie pchac i zajmowac miejsce komus kto potrafilby docenic walory przedstawienia i smiac sie do lez. Ale zaraz... przeciez to takie malomiasteczkowe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

BILETY

Bardzo ubolewam nad tym ,że nie ma już biletów. Może ktoś chce odsprzedać cztery bilety? Byłabym ogromnie wdzięczna.Kontakt mailowy iwazaw@op.pl

chyba miało być "przecenienia" ;)

kogoś trochę poniosło...

Przedstawienie z pewnością fajne, ale nie róbcie takiego halo z klimakterium

Przeszłam, może trochę bardziej zmęczona się kobieta czuje plus cykle krótsze,

natomiast jeśli będziecie aktywne i zdrowo się odżywiać, nie odczujecie

dolegliwości ( np.jak my z przyjaciółkami: dwa razy basen w tygodniu, w weekendy marszobiegi, odstawienie cukru z diety, dużo pić wody).

Polski są informowane od młodości o klimakterium jak o czymś negatywnym,
a tymczasem gdy byłam młoda, miałam niestabilne emocje i rozchwiane hormony.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

CENY

podobno w Warszawie ceny biletów są niższe, bo tam same sławy grają, podobno tylko na "prowincji" windują" ceny do nieprzytomności
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

no nie wiem

jeżeli chodzi o całokształt to sztuka warta obejrzenia, ale niestety jeżeli chodzi o obsadę to były inne aktorki niż podano....duże rozczarowanie że nie poinformowano o tym wcześniej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie podobalo mi sie

Poszlam na sztuke z nastawieniem ze zobacze rewelacyjne przedstawienie. Szczerze w polowie spektaklu zastanawialam sie czy zostac czy juz wyjsc... nie podobalo mi sie. oczekiwalam czegos zupelnie innego zwlaszcza ze sztuka cieszy sie dobra opinia. Jak dla mnie pomysl dobry ale wykonanie daleko odbiega od idealu. Bylam na sztuce w Zielonej Gorze gdzie panie aktorki na godz 17 nie dojechaly i musialam czekac do 20 na nastepny seans. Sztuka niedopracowana, panie spiewajac razem "krecily sie kazda w swoja strone". zarty (ktore jak domniemam mialy sie wywodzic ze sztuki) znane mi byly duzo wczesniej, jak np"mezczyzni sie rozwijaja do 6 roku zycia pozniej juz tylko rosna". Moim zdaniem jest to duzy nietakt, wykorzystywac takie cytaty i cieszyc sie ze publicnosc sie dobrze bawi. Przed przerwa panie zapraszaly do kupna ich prodktow, szkoda ze od razu nie mowily cen, moze bym sie skusila:) jak dla mnie 4/10. 4 za pomysl. pozdrawiam!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Haha

Mam Cie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

tez przed klimakterium

Popieram poprzedniczkę w całości tego co napisała. Poszłam na ten występ bo tak głośno o niej od dawna, że chciałam się osobiście o tym przekonać, że warto wydać te 80 zł.(Włocławek 05.12.2010r.) No i oprócz tego co napisała poprzedniczka powyżej od siebie dodam, że w II połowie spektaklu udało mi się zdrzemnąć:)
Jak dla mnie szkoda tych 80 zł. Sztuka warta jest 40 zł. za bilet , nie więcej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Klimakterium... i już

Opinie do spektaklu: Klimakterium... i już.
Klimkterium i... już (coś między kabaretem, musicalem a farsą) Bohaterkami musicalu są cztery kobiety w wieku "menopauzalnym". Wszystkie mają problemy, z którymi muszą się uporać. Pragniemy pokazać, że klimakterium jest wpisane w życie kobiety - mają je bohaterki występujące na scenie, ale także kobiety siedzące na widowni - miały, mają albo będą je miały. Jest to czas dla kobiety trudny, co ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry