Chodzę do Mc 2 lata i jestem mega zadowolona. Uczniowie tu są jak rodzina.Pozwolę sobie nawiązać do ostatniego komentarza o wąskich korytarzach i ścisku. Rzeczywiście to kameralna szkoła. Ale to w niej właśnie lubię :) W zimny, wietrzny,piątkowy wieczór przyjeżdżam na zajęcia i wiem ze dostanę herbatki, pogadam z przyjaciółmi i zrelaksuje się - a przy okazji wiele nauczę. Ta szkoła nie jest jak każda inna...nastawiona na masówkę i wyniki. Jest nastawiona na indywidualne potrzeby każdego z osobna. Są super zajęcia w cenie oprocz wybranego kierunku - zespołowość i harmonia. Zespolowosc to moim zdaniem kwintesencja musicollective. Wszyscy przychodzą w sobotę i zbierają się w kameralnej sali - gramy kultowe kawałki, każdy może się wykazać. Harmonia z kolei to nauka teorii - ale nie zapominamy że teoria to wykorzystanie wiedzy w praktyce (jak kiedyś ktoś mądrze powiedział jest sposobem na uporządkowanie i świadomością grania). Zajęcia są prowadzone przez super instruktorów, wcale nie surowych, choć wymagających. Można pogadać z kadrą jak ze znajomymi, wszyscy są dla siebie uprzejmi i nie ma stresu jak w typowych szkołach muzycznych. No cóż...dla mnie to wyjątkowe miejsce i tyle:)