Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
POLECAM!!! wątek zamknięty Super szkoła! Wiele się nauczyłam, polecam serdecznie!! :)
~Uczennica
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 lutego 2016

gitara dla idiotów!! wątek zamknięty 265 zł za 1 45 minutową lekcje w tygodniu w 5 cio osobowej grupie, oferta dla...
~szaman
2

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 stycznia 2012

Poszukajcie lepiej prywatnego nauczyciela wątek zamknięty - Hasło reklamowe: "ogranicza nas tylko ilość miejsc" (czy coś podobnego)...
~Były uczeń
4

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 19 maja 2012

Były student - opinia wątek zamknięty Kilka lat temu miałem ogromną przyjemność skorzystać z oferty MC. Bardzo...
~Były student
1

dodano: 4 stycznia 2014

POLECAM!!! wątek zamknięty Musicollective to szkoła dla osób które chcą naprawdę się czegoś nauczyć i...
~Uczennica
-

Klimatyczne miejsce z duszą wątek zamknięty Chodzę do Mc 2 lata i jestem mega zadowolona. Uczniowie tu są jak...
~mary
-

Dobra, a nawet bardzo dobra :) wątek zamknięty No cóż, wykładowcy nie są przypadkowi, wszyscy są profesjonalistami. Zajęcia...
~Były uczeń
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 11 września 2012

będąc obiektywnym wątek zamknięty Było obiecująco. Jednak od wejścia wkurzają sprawy jak: ścisk na korytarzyku,...
~andrews
2

dodano: 16 maja 2013

POLECAM!!! wątek zamknięty Kompetentna i przesympatyczna kadra, rewelacyjne warunki nauki ,sprzęt...
~Agata
2

dodano: 30 października 2010

Naszym świadectwem są nasi uczniowie.Ponad 150 osób codziennie nas ocenia! wątek zamknięty Wszyscy uczniowie są proszeni co rok o wypełnienie ANONIMOWEJ ANKIETY. są on...
~Rafał Szyjer
1

dodano: 24 września 2012

Byłem tam i uważam że, wątek zamknięty Szkoła jest bardzo dobra i są w niej mili ludzie ale skąd brać kasę na to...
~Rozgoryczony POPISEM
-

dodano: 16 marca 2013

Tak sobie a nawet jeszcze lepiej. wątek zamknięty Wole miec prywatnego nauczyciela. Taniej i bezpieczniej. W tej szkole jest...
~Uhbuch
-

dodano: 29 stycznia 2013

POLECAM! wątek zamknięty Pierwsza i jak na razie jedyna taka szkoła w Trójmieście! Moje dzieci...
~Anna
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 11 września 2012

REWELACJA wątek zamknięty Jeśli ktoś chce się naprawdę czegoś nauczyć, a przy tym poznać nowych,...
~Paulina
-

dodano: 1 marca 2012

Bardzo dobra szkoła, nie ma takiej innej wątek zamknięty MC jest naprawdę bardzo dobrą szkołą. Zaczynałem nie umiejąc nic i w praktyce...
~Michał
-

dodano: 29 lutego 2012

Rewelacja! wątek zamknięty Szkoła na poziomie, z fenomenalną kadrą, super sprzętem i przede wszystkim...
~M.
-

dodano: 29 lutego 2012

niesamowita szkoła! wątek zamknięty Przede wszystkim nie ma takiej szkoły w trójmieście.Super design,...
~jasmin
1

dodano: 5 grudnia 2011

Polecam wszystkim :) wątek zamknięty Szkoła nieporównywalna do żadnej innej. Klimat, jakiego nie ma nigdzie...
~B.
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 9 lipca 2011

Rewelacja! wątek zamknięty Od samego progu ludzie są życzliwi i wprowadzają świeżych uczniów w rytm,...
~Gosia
-

dodano: 9 lipca 2011

Fantastyczna szkoła! wątek zamknięty Nic dodać nic ująć. Szkoła jakich próżno szukać, nie tylko w Trójmieście, ale...
~Krzysztof
1

dodano: 27 lutego 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry