Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Tomasz - ocena Bardzo dobry kontakt, fachowa wiedza i w rezultacie montaż bez problemów....
~Tomasz
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 6 kwietnia 2025

Agnieszka CJ - ocena polecam pana Krzysztofa przez duze"P".Wycena ,ogledziny,montaz instalacji w...
~Agnieszka CJ
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 2 kwietnia 2025

Kierowca - ocena Super, wszystko za rozsądne pieniądze, czysto szybko i fachowo, dobrze...
~Kierowca
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 26 marca 2025

AW - ocena terminowo, merytorycznie, sprawnie
~AW
-

dodano: 26 marca 2025

Marek - ocena Szybki czas odpowiedzi na zapytanie ofertowe. Sprawna realizacja z dobrą...
~Marek
1

dodano: 6 września 2024

Iwona i Roman - ocena Po prawie roku użytkowania ponownie przyznajemy firmie K4 Złoty Medal....
~Iwona i Roman
1

dodano: 10 marca 2025

Kamil Kibart - ocena Polecam. Współpracuję z firmą już ponad dwa lata. Fachowy montaż oraz...
~Kamil Kibart
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 15 lutego 2025

Mateusz - ocena Sugerując się pozytywnymi opiniami wybraliśmy firmę do montażu klimatyzacji....
~Mateusz
-

dodano: 14 lutego 2025

Miłosz - ocena Sprawny instalator i serwis. Fachowa robota i dużo rad na miejscu. Polecam....
~Miłosz
1

dodano: 25 stycznia 2025

Monika - ocena Profesjonalny montaż klimatyzacji, szybka realizacja i świetni wykonawcy....
~Monika
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 17 grudnia 2024

Rumia - ocena Montaż klimatyzacji przebiegł prawidłowo, urządzenia działają sprawnie. Nie...
~Rumia
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 7 listopada 2024

Marcin - ocena Solidna firma, szczerze polecam! Korzystałem z usług K4 już kilkukrotnie...
~Marcin
1

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 9 września 2024

Marcin W - ocena Pełen profesjonalizm. Potrzebowałem założyć pierwszą w życiu klimatyzację, od...
~Marcin W
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 7 sierpnia 2024

Krystian - ocena Niestety muszę dać 6 gwiazdek bo skala tylko na tyle pozwala, więc w...
~Krystian
1

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 1 sierpnia 2024

Małgorzata - ocena Pełen profesjonalizm przy wyborze i montażu urządzeń. Z dużą dbałością o...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 5 lipca 2024

Dominik Okuliński - ocena Jestem bardzo zadowolony z Panów wyników pracy. Cała interakcja z tą firmą to...
~Dominik Okuliński
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 24 czerwca 2024

P K - ocena Absolutnie bez żadnych zastrzeżeń. Sprawny kontakt, wycena z kilkoma opcjami...
~P K
-

dodano: 19 czerwca 2024

Rafał H. - ocena Jestem bardzo zadowolony z przebiegu instalacji klimatyzacji. Pan Krzysztof...
~Rafał H.
-

dodano: 13 czerwca 2024

Karol - ocena Zleciłem firmie Techmar z Gdańska rozwiązanie problemu z ogrzewaniem i...
~Karol
-

dodano: 12 czerwca 2024

Jakub C - ocena Profesjonalna obsługa i porady. Szybki montaż. Wszystko zgodnie z...
~Jakub C
-

dodano: 12 czerwca 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
280

244

wątków

do góry