Widok

Klinika Kurban a aparaty stałe

Zamierzam załozyc aparat u dr. Kurbana. Wiem ze jest stomatologiem a nie ortodontą. Słyszałam różne opinie, ale od osób które nie leczyły sie pod katem ortodontycznym u niego. Czy ktoś miał zakładany aparat u tego specjalisty? jak przebiegało leczenie? jak rezultaty? prosze o info.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja miałam zakładany aparat w tej klinice. Radzę Ci dobrze, z całego serca-Szukaj dobrego specjalisty, najlepszego w trójmieście. Zęby stałe ma się na całe życie i nie warto experymentować. Ja niestety za późno zrozumiałam. Pozdrawiam i życzę dobrych wyborów
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
czy możesz napisać co było nie tak? zbieram różne informacje i chciałabym porównać co już wiem. z góry dziękuję
Może zainteresuje Cie oferta http://www.anadent.pl/stomatologia/aparaty-stale/
czy może ktoś coś więcej napisać o tym gabinecie?
Nie polecam, będę starała się o zwrot kosztów, pomimo wizyt reklamacyjnych, zęby się krzywią, Pan doktor nie ma czasu, zagląda na 5 minut w zęby, umawia na następne wizyty z których nic nie wynika, żałuję, że zainwestowałam tam pieniądze i czas.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
No właśnie, czy tak powinna wyglądać wizyta ? Zmiana gumek i koniec ;/ Nic nie wiem na temat leczenia, aparat jest założony od kilku miesięcy ale żadnych zmian nie zauważyłam oprócz tego, że pomiędzy zębami zaczynają się robić szczeliny. Nawet nie wiem czy to idzie w dobrym kierunku ;/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem bardzo zadowolona córka ma aparat od listopada na górę i dół. Ja tez zamierzam założyć. Prowadzi nas super pani Rozmus . Polecam. A dojeżdżam z Redy i warto

Inne tematy z forum Zdrowie

Tabletki na powiększanie członka (8 odpowiedzi)

Może ktoś przyjmował tabletki na powiekszenie penisa? Czy widzieliście u siebie róznicę w...

poszukiwany dobry ortopeda (20 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Brak seksu w udanym związku (9 odpowiedzi)

Mamy z partnerem ogromny problem. Mimo tego że jesteśmy ze sobą blisko, że w związku jest miłość...

do góry