Widok
Na ten moment jest tam 2-ka dzieci. I to niewątpliwie duży plus. Mam 4-miesięczną córkę, zastanawiam się czy się nie zdecydować na "jasia". Ośrodek stosunkowo nowy, panie bardzo serdeczne. Maluchami opiekuje się mama (była krawcowa) i córka (po turystyce). Czyli wykształcenia pedagogicznego chyba brak (na 100% nie wiem). Ale dzieciaki wyglądają na szczęśliwe, bezpieczne warunki do zabawy, ogród, kameralnie. Pewnie wiele nie pomogłam, bo sama czekam na info odnośnie tego miejsca :(
A tu stronka: http://www.klubmaluszkajas.pl/
Byłam obejrzeć to miejsce. Włascicielka faktycznie miła, ale powiedziała, że opiekować się będzie ona i 2 córki(podobno obie na pedagoigce i jeszcze studiujace). Więc tak na prawde nie wadomo ile osób w ciągu dnia opiekowaloby się dziećmi, bo dziewczyny maja zajęcia na uczelni. Jak ja byłam tam na początku wrzesnia, to tez była tylko dwójka dzieci, oboje dzieci jescze niemówiąca więc nikt ci nie powie jak tam jest w ciągu dnia, wolalabym zeby były starsze dzieci. Od bodajże listopada miało być jeszcze jedno dziecko - wnuczek włascicielki. Generalnie wrażenie mialam bardzo średnie i dlatego zrezygnowałam i znalazłam inny złobek.
Mogę śmiało polecic to miejsce. Pani Krystyna z córkami opiekowały się przez dwa lata moją córeczką i byłam bardzo zadowolona, dziecko zawsze wychodziło uśmiechnięte a i z miłą chęcią każdego dnia chciało tam iśc. Moja Julka do teraz wspomina bardzo miło Panią Krystyne i jej córki dlatego jest to miejsce które odwiedzamy do dnia dzsiejszego. Życzę każdemu rodzicowi żeby ich dziecko trafiło na tak wspaniałą opieke jak moja Julka.
Pani Krysia oraz jej córki opiekowały się moim synkiem przez dwa lata do września 2011 roku, kiedy to poszedł do przedszkola. Gorąco polecam! Wszystkie maja bardzo dużo serca i cierpliwości do maluchów. Co ważne zawsze miałam wrażenie, że Artur je bardzo lubi i z wzajemnością. Nie raz musiałam go przekonywać, żeby jednak iść już do domu. Nasze podziękowanie w formie wierszyka znajduje się w zakładce referencje i chyba najlepiej oddaje, jakie to dobre miejsce. Również pod względem lokalowym, bo klubik mieści się w ślicznie odremontowanym budynku, a zalet ogródka wprost nie można przecenić.
Jesteśmy rodzicami 16-miesięcznej córeczki Zuzanny. Od kilku miesięcy Zuzia jest codziennie w Klubie Maluszka Jaś. Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem zarówno Pani Krystyny jak i pozostałych Pań, opiekujących się dziećmi. Opieka, jaką dzieci są otaczane jest jak najbardziej profesjonalna, pełna uwagi i troski. Nasza córka czuje się tam szczęśliwa, codziennie żegna nas wielkim uśmiechem. Podejście zarówno Pani Krystyny jak i pozostałych Pań cechuje olbrzymia cierpliwość do dzieci, zrozumienie ich potrzeb, kreatywność w organizowaniu im czasu i zabaw - dzieci słuchają ulubionych piosenek, uczą się siadania na nocniczek, chodzą na spacery. Warunki jakie panują w Klubie Maluszka Jaś oceniamy jako bardzo wysokie, dom jest po remoncie, zadbany i czysty. Dodatkowo przy domu znajduje się piękny duży ogród, w którym umieszczona jest olbrzymia trampolina oraz huśtawka co stanowi dodatkową atrakcję dla dzieci. JAK NAJBARDZIEJ POLECAMY TO MIEJSCE, bo jest wyjątkowe, daje dzieciom zarówno opiekę na najwyższym poziomie jak i zapewnia im fantastyczny rozwój adekwatny do ich wieku.
Dziękujemy za miłe i serdeczne opinie od rodziców naszych podopiecznych. Wszystkie dzieci są u nas mile widziane i wszystkie otaczamy taka samą opieką i miłością (na Agatkę już z niecierpliwością czekamy) :)Zainteresowanych rodziców i ich pociechy serdecznie zapraszamy do odwiedzin i do pozostania z nami na dłużej:) Pozdrawiamy serdecznie - Panie z Klubu Maluszka Jaś:)
Do tych wszystkich opinie mogę dodać tylko tyle że mój syn jedyny rodzynek w Klubiku czuje się tam fantastycznie :) Od początku nie stwarzał żadnych problemów z pozostaniem w żłobku. Każdy zainteresowany może wejść na stronę klubiku i zobaczyć w galerii zdjęcia naszych dzieci . Ich uśmiechnięte budzie mówią wszystko .
Nasza córeczka uczęszcza tam od miesiąca i jesteśmy bardzo, ale to bardzo zadowoleni. Jest rodzinna, ciepła atmosfera, dzieci mają świetną opiekę, przede wszystkim zaangażowane, pełne zaangażowania Panie, które do każdego maluszka mają ogromne serce. A i dla rodziców zawsze znajdzie się chwilka na rozmowę, kawę. POLECAM każdemu, kto ma na celu dobro własnego maluszka :))))