Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
uśmiech dziecka jest bezcenny wątek zamknięty organizacja zabawy i czasu dziecka na najwyższym poziomie; dużo miejsca i...
~MAMA KAJKI I ALBERTA
4

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 9 kwietnia 2009

Nie polecam wątek zamknięty Panie opiekujące się Maluszkami są bardzo mało komunikatywne, ciche i...
~Ola
3

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 30 kwietnia 2010

Super miejsce, świetna atmosfera! wątek zamknięty Polecam to miejsce, dzieciaki bawiły się naprawdę wspaniale, dużo nowych...
~Stefan
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 25 czerwca 2009

Świetne miejsce wątek zamknięty Miałam obawy, bo wcześniejsze przedszkole bardzo mnie rozczarowało,ale w...
~Mama Jacusia
-

dodano: 13 grudnia 2009

Rytmikadla maluchów w klubie wątek zamknięty Pani która prowadzi rytmikę w klubie Misio jest rewelacyjna! Potrafi skupić...
~Kasia
-

dodano: 10 grudnia 2009

Najlepsze miejsce aby zostawić swoją POCIECHĘ wątek zamknięty Jestem mamą 2 letniej Oleńki, będąc zmuszona powrócić do pracy szukałam...
~Magda
-

dodano: 13 września 2009

Opinia wątek zamknięty Naprawde świetne rozwiazanie. Odpowiednie miejsce do nauki i rozrywki dla...
~Kinga Puchalska
-

dodano: 9 września 2009

Ocena wątek zamknięty Tak to wspaniałe rozwiązanie dla naszych maluchów. Super zabawy połączone z...
~Marta Polakowska
-

Opinia wątek zamknięty Uważam, że Klub Misio to bardzo dobre rozwiązanie do kształcenia małych...
~Kinga Puchalska
-

Super Zabawa!!! wątek zamknięty Dzieci były zachwycone a my w końcu odpoczęliśmy przy filiżance kawy i...
~Jacek Rejewski
-

dodano: 21 sierpnia 2009

Super miejsce! wątek zamknięty Byłam bardzo zaskoczona tym , że mój maluszek nie chcial stamtad wyjsc....
~Maja
-

dodano: 21 sierpnia 2009

świetny pomysł na zabawę wątek zamknięty Moja Zuzia jest zauroczona, a ja pełna podziwu, że atmosfera, opieka i...
~Ania
-

dodano: 28 kwietnia 2009

Zachwycone maluchy wątek zamknięty Zadowolenie dzieci to chyba najlepsza rekomendacja - moje w ogóle nie chciały...
~Mama Klubowiczów
-

dodano: 20 kwietnia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
21

13

wątków

do góry