Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam w 100% wątek zamknięty Naprawdę fajne miejsce a przede wszystkim pewność że dziecko jest bezpieczne...
~Małgorzata Leszczyszyn
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 15 czerwca 2011

Polecam wątek zamknięty Klub dla dzieci wart polecenia. Dzieci czuja sie tam dobrze i ucza sie nowych...
~Ewa Jurgiel
-

dodano: 10 czerwca 2011

Polecam wątek zamknięty Klub dla dzieci wart polecenia. Dzieci czuja sie tam dobrze; opieka bez...
~Ewa Jurgiel
-

dodano: 10 czerwca 2011

Polecam! wątek zamknięty Klub Wieloryb mogę polecić z czystym sumieniem. Jestem bardzo zadowolona z...
~E.
-

dodano: 1 czerwca 2011

Bardzo przyjazne miejsce! wątek zamknięty Piękny, kolorowy klubik, fantastyczna opieka, ciepło, przyjazna atmosfera....
~Asia
-

dodano: 1 czerwca 2011

pozytywne wrazenia wątek zamknięty zapisałam synka do klubiku ,rok temu i to był swietny wybór .Dziecko miało...
~Julita Bien
-

dodano: 30 maja 2011

spoko wątek zamknięty Uważam że to fajna oferta . dzieciaki są zadowolone bo mogą tam poskać w...
~Joanna Piątkowska
1

dodano: 3 lipca 2010

super spędzony czas wątek zamknięty Mój synek uwielbia chodzić do Wielorybka! Miła atmosfera, fajne zajęcia,...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 15 lipca 2010

mijesce przyjazne dzieciom wątek zamknięty Serdeczna atmosfera, urozmaicone zajęcia i uśmiechnięte dzieci...czegóż...
~ania
-

dodano: 6 lipca 2010

POLECAM !!!! wątek zamknięty szczerze polecam klub Wieloryb!!! przemiła atmosfera, Panie przygotowane do...
~kasik2006
-

dodano: 5 lipca 2010

pstru - opinia wątek zamknięty Godny polecenia klubik, fajnie urządzony z dużą ilością różnych zabawek....
~pstru
-

dodano: 4 lipca 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry