Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wielkie rozczarowanie i same minusy wątek zamknięty W Wielorybie bylam po raz pierwszy i ostatni. Rozczarowana bylam wszystkim,...
~Zawiedziona
2

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 16 lutego 2010

Pięknie zorganizowana impreza wspomnienia z tego urokliwego miejsca pozostaną na wiele lat wątek zamknięty Pięknie zorganizowana impreza wspomnienia z tego urokliwego miejsca pozostaną...
~Wojtek
-

dodano: 23 października 2011

polecam zdecydowanie wątek zamknięty 100% Sopotu tylko w wielorybie :)
~marek
-

dodano: 20 października 2011

zdecydowanie polecam wątek zamknięty Co tu dużo mówić - wzorowo zorganizowane spotkanie w gronie kilku osób....
~mesh
-

dodano: 19 maja 2011

rewelacja wątek zamknięty Najlepsza restauracja w Sopocie. Cudowny klimat, fantastyczna obsługa,...
~...
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 23 listopada 2010

inna niż inne restauracje wątek zamknięty Świetne i nietuzinkowe miejsce! Doskonałe na miłe spędzenie czasu i zjedzenie...
~M
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 15 marca 2010

Polecam klub i miła obsługę wątek zamknięty W sobotę mieliśmy ogromne spotkanie naszego zrzeszenia. Było bardzo dużo osób...
~uczestnik spotkania
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 26 października 2009

Zimno ... a szkoda. wątek zamknięty Bardzo fajne miejsce, interesujący wystrój, jedzenie pyszne, obsługa...
~nikai
-

dodano: 27 maja 2009

Magiczne miejsce wątek zamknięty Wieloryb jest moim ulubionym trójmiejskim miejscem. Doskonały by zjeść...
~Aleksandra
-

dodano: 16 kwietnia 2009

Szalony wypad z dziewczynami:-) wątek zamknięty W weekend odwiedziły mnie po raz pierwszy moje szalone przyjaciółki z Łodzi i...
~Madzia z Gdynii
-

dodano: 14 kwietnia 2009

Moje zaręczyny wątek zamknięty Polecam wszystkim Wieloryba To miejsce wybrałem aby oświadczyc się mojej...
~Tomek
-

dodano: 11 kwietnia 2009

Super jedzenie wątek zamknięty Polecam solę z krewetkami i dzikim ryżem. Niebo w gębie.
~Bartek
-

dodano: 6 kwietnia 2009

Nie daj się połknąć wątek zamknięty W cenniku piwo było (jakoby przez pomyłkę) tańsze od podawanego. Mimo...
~Marek
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 4 lipca 2008

Tomasz - opinia wątek zamknięty Ogólnie wszystko dobrze, jednak przy tak wysokich cenach sztućce nie powinny...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 10 kwietnia 2008

Niesympatyczna obsługa wątek zamknięty Jedzenie bardzo dobre, bardzo fajny wystrój całe wrażenie psują znudzone,...
~asia
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 9 lutego 2008

Rewelacyjne miejsce wątek zamknięty Wieloryba odkrylam w wakacje. Ostatnio bylam tam na obiadku i oprocz wysokich...
~Sisi
-

dodano: 3 lutego 2008

ciągły brak dań na karcie wątek zamknięty W Wielorobie bylam kilkakrotnie. Bardzo dobra obsługa i jedzenie ale... za...
~Violetta
-

dodano: 12 grudnia 2007

hmm wątek zamknięty poszedłem z ciekawości i dlatego postanowiłem napisac bo niestety sie troszke...
~jarek
-

dodano: 13 listopada 2007

fajna knajpka! wątek zamknięty fajna knajpka,spokojna,zaciszna.obsluga mila i nie wscibska.raczej drogo,ale...
~vipblondi
-

dodano: 5 listopada 2007

bardzo fajnie wątek zamknięty byłam tam ostatnio naprawdę polecam, obsługa bardzo miła, jedzeni...
~kamila
-

dodano: 27 października 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
23

21

wątków

do góry