Widok

Klub dla puszystych :)

Witam,

Zastanawiam się nad zorganizowaniem Klubu, w którym wszystkie osoby mające problemy z tuszą mogłyby znaleźć wsparcie i mobilizację do zrzucenia kilku kilogramów.
Nie wiem czy ma to większy sens, ponieważ istnieje wiele Fitness Klubów, dlatego pytam co sądzicie....

W ramach klubu odbywałyby się zajęcia np. na basenie, marsze Nordic Walking i ćwiczenia na sali.

Piszcie co myślicie o takim pomyśle .... osobiście myślałam o uruchomieniu takiego miejsca w Gdyni, gdyż jestem gdynianką i sama mam kilka cm za dużo...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
sama mam taki klb, ale ja prowadze zajecia wszystkie wiec wtedy jest ok, w gdyni jest klb dla kwadransoych grubasow i nie przebijesz ich cenowo, karnet kosztuje 80 zl, w tym maja zajecia na sali, aquaaerobik, diety, taka cena bo maja dofinansowanie od klbu, jezeli sama nie jestes terenerka i nie potrafisz prowadzic zajec to lipa, chyba ze chcesz zrobic cos na zasadzie , spotykamy sie , biadolimy, chodzim y na spacerki itd, wynajecie sali i trenerki i dietetyczki to kosmiczne pieniadze, w razie pytan pisz na maila
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A po co ?!?! przecież duże jest piękne :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
.. a stare jest stare!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
fajne by byla zeby taki klub powstal za darma duzo osob puszystych nie mam kasy na klub fitness ja sama zaczynam cwiczy bo chce z chudnac pare kilogramow
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
uwazam ze to swietny pomysl. sama szukam czegos takiego w sopocie. na silowniacg i fitnes tacy ludzie sa skrepowani i narazeni na gapiow. gdyby cos takiego powstalo mysle ze wielu chetnych by sie znalazlo.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Fermony Love Desire (7 odpowiedzi)

Chciałam sobie kupić te feromony. Cz któraś z Was je używała i może coś na ich temat napisać?

gdzie kolonoskopia na NFZ z narkoza? (32 odpowiedzi)

jak w temacie

Feromony (4 odpowiedzi)

Co sądzicie o działaniu takich środków? Ktoś może próbował? Mam w sumie mętlik w głowie, z jednej...

do góry