Widok

Klub kawalerów

Klub kawalerów Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Klub kawalerów.
Klub kawalerów
Michał Bałucki

Komedia muzyczna na podstawie sztuki Michała Bałuckiego, słynnego polskiego dramaturga z końca XIX wieku, opowiada historię kilku dżentelmenów zaliczających się do lokalnej elity towarzyskiej, którzy po wcześniejszych rozczarowujących doświadczeniach z kobietami, decydują się na założenie tytułowego Klubu kawalerów. Celem nadrzędnym klubu jest unikanie ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przedstawienie

Najgorsze przedstawienie w teatrze muzycznym...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 26

Bardzo przyjemne przedstawienie :) Polecam !!!

Poprzedni komentarz jest w stylu takich własnie ignorantów, którzy wystawiają negatywne opinie różnym wydarzeniom i spektaklom, a nie mają pojęcia na co idą. Sztuka jest lekka i przyjemna, polskiego autora Michala Bałuckiego, nie stawia wielkich wymagań intelektualnych ale bardzo fajnie się ją ogląda, w stylu Fredry. Mnie osobiście bardzo cieszył fakt, iż nie była to kolejna kiczowata amerykanska adaptacja. Promujmy polskich autorów, doceniajmy nasz dorobek, dowiedzmy się czegoś więcej o naszej kulturze i ... wystawiajmy mądre i przemyslane komentarze.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 3

Idealnie rozgrzewa na zimę

Mimo sprzecznych opinii na temat tego spektaklu na stronach trójmiasto.pl, poszłam, zobaczyłam i nie żałuję. Sztuka to lekka, zabawna, świetnie zagrana, z akompaniamentem skromnego bandu który gra w rogu sceny na żywo. Uroczo przerysowane postacie, dobrze wymyślona choreografia. Inscenizowane lato w kurorcie w Krynicy, grane w czasie szalejącej na zewnątrz zimy, przenosi nas wprost na plażę z początku ubiegłej epoki. Brawo, brawo! Zmieńcie jeszcze scenografię z ala-ikeowskiej na bardziej "w epoce" a pójdę jeszcze raz. Kawał rozrywki. Polecam
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam !!

Bardzo dobrze zagrane przedstawienie.Miło się ogładało, aktorzy dali z siebie wszystko. Dobrze, że sięga się po polskich autorów.Jestem zadowolona, że poszłam na ten spektakl, uroczy wieczór. POLECAM, warto.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zabawa przednia

Smaczne, śmieszne, zagrane z pazurem. Sztuka to nie tylko napuszone przedstawienia ale lekkie i przyjemne spektakle.Polecam fanom dobrej zabawy i Teatru Muzycznego.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

dobra rozrywka

Całkiem przyjemne przedstawienie na zimowy wieczór.Jak zawsze bardzo dobra gra aktorska, bardzo dobrze wykonana muzyka.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

żenujące

takiego syfu to nawet na poniedziałkowych spektklach warszawskich nie widziałem!! Chłam !
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 18

Brawo !!!

dziękuję za przemiły i wesoły wieczór ! spektakl dobrze zagrany. uśmiałam się do łez. piosenki łatwe, przyjemne, wpadające w ucho. takimi pozycjami teatr na pewno przyciągnie widza. potrzeba nam takiej rozrywki jako przerywnik w naszej codzienności. polecam ludziom z poczuciem humoru... :)
Brawo dla aktorów!!!
autorem tekstów piosenek i reżyseria - to kobiety - brawo !
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Relaks

lekkie łatwe i przyjemne po prostu relaks kto chce się zabawić to polecam /taki jest teatr muzyczny/ kto chce ambitniejsze spektakle to "Czarownice z Salem " "Słodki ptak młodości" "Płatonow" - teatr wybrzeże. Ale można mieć szeroką gamę zainteresowań i chodzić na lżejszą muzę i ambitniejszą zależnie od nastroju i potrzeb. Dla nas to był mile spędzony wieczór POLECAM
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie zachwyciło

Chyba jedyny spektakl w Muzycznym na który więcej bym nie poszedł. Marta Smuk cieniutka. To nie jest teatrzyk szkolny żeby wszystko przejaskrawiać. Dużo lepsza Magda choć rola zdecydowanie uboższa.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

Rewelacja

Dawno tak dobrze się nie bawiłam!!! Każdy z występujących aktorów grał doskonale, a już Marta Smuk przeszła samą siebie !!! Doskonałe tempo, bez dłużyzn
a bend nie zagłuszał grając znakomicie. Śmiałam się do rozpuku przez 2 godziny !
Gorąco polecam !!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Świetnie przedstawienie!

Przedstawienie na prawdę dobre i zabawne. Sztuka lekka i bardzo dobrze zagrana.Polecam każdemu, bo warto się wybrać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo sympatyczny spektakl...I urokliwe stroje z lat 30tych XXw
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jola

Byłam wczoraj , siedziałam w pierwszym rzędzie z 2 córkami - bardzo polecam - lekie i bardzo przyjemne Pozdrawiam wspaniałych aktorów - najbardziej p. Andrzeja Śledź
Byłam też na Klatce Wariatek - wspaniały p. Andrzej i Zaza - oczywiście pozostali również są boscy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

na zimowy wieczór...?

Troszkę przeterminowane te recenzje ....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

I znowu

W konkursach plakat jest, a w wydarzeniu konkursu nie ma... ciekawe kto wygra....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

FANTASTICO!

Fantastycznie spedzone dwie godziny. Wartka akcja, świetnie grajacy band, a już Pani Marta Smuk - PRZE_FAN_TA_STY_CZNA ! Rewelacyjnie wykorzystane zostały Pani Marty warunki fizyczne i głosowe. Swietny kawał głosu, a przede wszystkim uroda, kokieteria i mega energia. Wszystkim aktorom - bardzo dziękuje za udany wieczór. Reszta publicznosci również zachwycona - co dało sie odczuć po czasie owacji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kultura

Imię (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Imię . Imię Matthieu Delaporte i Alexandre de la Patteliere Przekład:...

Avenue Q (26 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Avenue Q . Avenue Q na podstawie oryginalnego pomysłu Roberta Lopeza i...

Cudowna terapia (10 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Cudowna terapia . Cudowna terapia "Komedia małżeńska, którą powinni...

do góry