Widok

Klub "kwadransowych grubasów", zajęcia odchudzające, zrzucanie zbędnych kilogramów?

Kto zna i może polecić w gdańsku jakiś klub kwadransowych grubasów albo coś podobnego gdzie można sie zapisać i gdzie pomogą zrzucić zbędne kilogramy. Z góry bardzo dziękuje i proszę o pomoc
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
"pomogą zrzucić zbędne kilogramy" - rozumiem, że to jest cel główny...

1. biegaj, jeśli wyrazisz chęć, podeśle kilka poradników jak zacząć, jak dobrać buty, etc
2. jeśli lekarz zabronił Ci biegać - kardio na siłowni
3. nie bój się ludzi... nikt krzywo nie spojrzy i nie będzie się uśmiechał... wszyscy kiedyś zaczynali... albo chudnąć, albo pakować...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Klub skutecznej utraty wagi znajduje sie na al.Zwyciestwa 12
w gdansku -wrzeszczu numer tel.58 341-64-26 lub 606-98-89-89
czlonkostwo w klubie gwartantuje uslugi takie jak lekarz,dietetyk,trener,fizjoterapeuta i psychoterapeuty.
osobiscie naleze do klubu od lipca schudlam juz 12 kg,przyszlam z duzymi problemami zdrowotnymi na ten czs czuje sie swietnie ,zdrowo i szczesliwa.W klubie sa wspaniali ludzie ,ktorzy borykaja sie z otyloscia i roznymi problemami...Wspieramy sie nawzajem i motywujemy co jest bardzo wazne w odchudzaniu.Kadra ktora sie z nami zajmuje to wspaniali ludzie,ktorym zalezy na naszym zdrowiu i szczesciu.Agnieszka dolacz do nas zobaczysz , ze nie jest to takie trudne pozbycie sie kilogramow ,ze da sie to zrobic jezeli bardzo tego pragniesz.3 x w tyg .Chodzimy na marsze a 2x w tyg.Cwiczymy na sali.I naprawde sa efekty...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani Agnieszko czy znalazłą Pani już jakiś odpowiedni klub? pytam bo ja też poszukuje, mam duży problem z nadwagą poza tym zero kondycji , jestem po operacji kolana I do tego problem z hormonami.
Proszę podzielić się info jeśli gdzieś PAni należy :) pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myślę , że znam odpowiedni program dla Pani Moniki ( i nie tylko) ze względu na ograniczenia ruchowe po operacji. Mogę umówić na prezentację programu (prezentacja nic nie kosztuje). Program wymyślony przez lekarza i skuteczny. 607 798 000
Co prawda minęło sporo czasu od publikacji Pani posta tutaj, ale zapraszam do programu cellreset, jest on idealny dla osób mających m.in. problem z ruchem i ćwiczeniami i gwarantuje rewelacyjne wyniki. Pozdrawiam Sławek. Zapraszam do kontaktu ze mną 732313101

Inne tematy z forum Zdrowie

Jakie afrodyzjaki polecicie? (4 odpowiedzi)

Mianowicie zbliża sie rocznica ślubu moja i żony. Planuę specjalinie to jakoś przygotowac (...

gdzie chodzicie do stomatologa? (12 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Tabletki poprawiające ochotę na seks (9 odpowiedzi)

Czy takie tabletki mogą zadziałąć? Może postaram sie tutaj opisać swoją sytuację.Jestem w związku...

do góry