Widok

Klub "kwadransowych grubasów", zajęcia odchudzające, zrzucanie zbędnych kilogramów?

Kto zna i może polecić w gdańsku jakiś klub kwadransowych grubasów albo coś podobnego gdzie można sie zapisać i gdzie pomogą zrzucić zbędne kilogramy. Z góry bardzo dziękuje i proszę o pomoc
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
"pomogą zrzucić zbędne kilogramy" - rozumiem, że to jest cel główny...

1. biegaj, jeśli wyrazisz chęć, podeśle kilka poradników jak zacząć, jak dobrać buty, etc
2. jeśli lekarz zabronił Ci biegać - kardio na siłowni
3. nie bój się ludzi... nikt krzywo nie spojrzy i nie będzie się uśmiechał... wszyscy kiedyś zaczynali... albo chudnąć, albo pakować...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Klub skutecznej utraty wagi znajduje sie na al.Zwyciestwa 12
w gdansku -wrzeszczu numer tel.58 341-64-26 lub 606-98-89-89
czlonkostwo w klubie gwartantuje uslugi takie jak lekarz,dietetyk,trener,fizjoterapeuta i psychoterapeuty.
osobiscie naleze do klubu od lipca schudlam juz 12 kg,przyszlam z duzymi problemami zdrowotnymi na ten czs czuje sie swietnie ,zdrowo i szczesliwa.W klubie sa wspaniali ludzie ,ktorzy borykaja sie z otyloscia i roznymi problemami...Wspieramy sie nawzajem i motywujemy co jest bardzo wazne w odchudzaniu.Kadra ktora sie z nami zajmuje to wspaniali ludzie,ktorym zalezy na naszym zdrowiu i szczesciu.Agnieszka dolacz do nas zobaczysz , ze nie jest to takie trudne pozbycie sie kilogramow ,ze da sie to zrobic jezeli bardzo tego pragniesz.3 x w tyg .Chodzimy na marsze a 2x w tyg.Cwiczymy na sali.I naprawde sa efekty...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani Agnieszko czy znalazłą Pani już jakiś odpowiedni klub? pytam bo ja też poszukuje, mam duży problem z nadwagą poza tym zero kondycji , jestem po operacji kolana I do tego problem z hormonami.
Proszę podzielić się info jeśli gdzieś PAni należy :) pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myślę , że znam odpowiedni program dla Pani Moniki ( i nie tylko) ze względu na ograniczenia ruchowe po operacji. Mogę umówić na prezentację programu (prezentacja nic nie kosztuje). Program wymyślony przez lekarza i skuteczny. 607 798 000
Co prawda minęło sporo czasu od publikacji Pani posta tutaj, ale zapraszam do programu cellreset, jest on idealny dla osób mających m.in. problem z ruchem i ćwiczeniami i gwarantuje rewelacyjne wyniki. Pozdrawiam Sławek. Zapraszam do kontaktu ze mną 732313101

Inne tematy z forum Zdrowie

Stres w pracy (35 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Facet nie ma ochoty na seks (7 odpowiedzi)

Witam, Mam spory problem w moim związku. Jesteśmy razem już prawie trzy lata. Na samym początku...

Mały członek kompleks (9 odpowiedzi)

Czy ktos z Was równie ma ten kompleks? Sam od jakiegoś czasu zastanawiam sie nawet nad operacją....

do góry