Widok
Kobieta pierwotna - spektakl gościnny
Opinie do spektaklu: Kobieta pierwotna - spektakl gościnny.
Kobieta Pierwotna
Sigitas Parulskis
Hania Śleszyńska rewelacyjnie wciela się w postać Kobiety Pierwotnej. Wydaje się, jakby rola była napisana specjalnie dla niej. Aktorka jest stuprocentowo wiarygodna, sprawia wrażenie, jakby opowiadała o swoich przeżyciach. Jest seksowna, frywolna, uwodzicielska. A do tego niewiarygodnie zabawna. Udowadnia, że kobieta jest jak wino: czym starsza, tym ...
Przejdź do spektaklu.
Kobieta Pierwotna
Sigitas Parulskis
Hania Śleszyńska rewelacyjnie wciela się w postać Kobiety Pierwotnej. Wydaje się, jakby rola była napisana specjalnie dla niej. Aktorka jest stuprocentowo wiarygodna, sprawia wrażenie, jakby opowiadała o swoich przeżyciach. Jest seksowna, frywolna, uwodzicielska. A do tego niewiarygodnie zabawna. Udowadnia, że kobieta jest jak wino: czym starsza, tym ...
Przejdź do spektaklu.
Pan Adam Staśkiewicz
jako organizator reprezentujący artysktę tego spektaklu oficjalnie odwołał tę imprezę w dniu dzisiejszym czyli 1.03.2011. Informujemy, że w przypadku zwrotu biletów prosimy kontaktować się z powyższym organizatorem na numer podany w informacji.
Dworek Artura, to jedynie miejsce, które organizator pragnął wynająć na ten spektakl. Niestety więcej informacji nie posiadamy.Po wielu nieudanych próbach skontaktowania się z organizatorem, to firma produkującą ten spektakl przekazała nam oficjalną wiadomość jw. Dlatego czujemy się w obowiazku poinformować o tym fakcie Państwa.
Z poważaniem
Dworek Artura, to jedynie miejsce, które organizator pragnął wynająć na ten spektakl. Niestety więcej informacji nie posiadamy.Po wielu nieudanych próbach skontaktowania się z organizatorem, to firma produkującą ten spektakl przekazała nam oficjalną wiadomość jw. Dlatego czujemy się w obowiazku poinformować o tym fakcie Państwa.
Z poważaniem
spektakl żenujący
Spektakl żenujący przede wszystkim ze względu na "uliczne" poczucie humoru. Dla miernoty. Spektakl dla mas więc pewnie większości polskiego społeczeństwa będzie się podobał i to jest najbardziej przykre że Pani Hanna Śleszyńska swoim nazwiskiem promoje taki chłam, a co gorsza bierze w tym udział. Wielkie rozczarowanie!
super spektakl
Widziałam ten spektakl 9.12.2012 h16 w Operze Bałtyckiej. Pani Śleszyńska to rewelacyjna aktorka, ma talent komediowy i potrafi nawiązać doskonały kontakt z publicznością. Jest naturalna i w każdym calu profesjonalna. Sala pokładała się ze śmiechu, a było z czego - fantastyczny humor sytuacyjny i językowy. Nie żal mi pieniędzy wydanych na bilety - warto było. Polecam obejrzenie wszystkim w każdym wieku.
Informacja od organizatora spektaklu 22.02.2013
Szanowni Państwo ,
Bilety w sieci Ticketpro od dzisiaj dostepne są w stałych punktach sprzedaży ( m.in w Empiku )
Bilety w systemie online beda ponownie dostepne od jutra
jednocześnie bilety zawsze można zamówić u nas bezpośrednio wystarczy wyslać do nas miala na adres biuro@teatrportowygdynia.pl lub telefonicznie 796 521 153
z poważaniem , Agata Ślósarska
Bilety w sieci Ticketpro od dzisiaj dostepne są w stałych punktach sprzedaży ( m.in w Empiku )
Bilety w systemie online beda ponownie dostepne od jutra
jednocześnie bilety zawsze można zamówić u nas bezpośrednio wystarczy wyslać do nas miala na adres biuro@teatrportowygdynia.pl lub telefonicznie 796 521 153
z poważaniem , Agata Ślósarska
To nie jest przedstawienie teatralne
Jezeli ktos idzie na ten spektakl liczac, ze bedzie mial przyjemnosc obcowac z teatrem, to sie grubo myli !!! Jest to po prostu wystep kabaretowy oparty na zartach i dowcipach z internetu. Zwykly chwyt marketingowy. Kto lubi kabarety i p. Śleszyńską będzie zadowolony, ale jeżeli ktoś spodziewa się kultury wysokiej srodze się rozczaruje. Mysle, że gdyby nazwac rzeczy po imieniu i napisac na plakatach, ze to kabaret, przyszlo by po prostu znacznie mniej osob.
uśmiałam się do łez!!!!!
Świetny spektakl!!!Dawno się tak nie uśmiałam!!!Anna Sleszyńska kapitalnie odzwierciedla problemy damsko-męskie!Wreszcie bez wulgarnych scen erotycznych,pomimo,ze poruszany był też ten temat!!!Nie tak jak ostatnio w sztukach teatralnych /niby bardzo kulturalnych????,gdzie idziemy sie "odchamić" a tam co????golizna,wyuzdane figury,teksty itd.......Komu i czemu to słuzy nie wiem!!!!
Natomiast ten spektakl POLECAM!!!!!SUPER!!!
Natomiast ten spektakl POLECAM!!!!!SUPER!!!