Widok
Dramat
Naprawdę słaby film ,jestem zawiedziona bo szłam na pewniaka że zobaczę dobre kino Ale szkoda kasy było na bilety :/
Ciężko opisać poziom zażenowania
Ciężko w kilku słowach opisać tą szmire. Zastanawiam się czy tak nisko upadl ten kraj ze jakiś pseudoreżyseryna tworzy tego typu gniot ze swiadomością popytu na tego typu "obrazy" ,dialogi, "fabułe" itd. Tego się nie da oglądać ani słuchać. dystrybutorzy powinni oddawać pieniądze za bilety. Aktorzy którzy wzięli udział w tym "pokazie " braku aktorskich ambicji, braku szacunku do widza i ogólnie rzecz ujmując pseudoaktorskim dnie powinni zająć się grą ale w planszówki. Odradzam i jeszcze raz odradzam oglądanie tego filmu. Inny film podobnej "klasy " : "Gulczas a jak myślisz " przy tym niewypale to meisterstück .
Film beka!
lub parodia komedii. Uśmiałam się wiele razy, ale nie z powodu zabawnej fabuły lecz raczej z zażenowania "co ja tu robię?" i "czy to dzieje się naprawdę?". Jeśli chodzi o taki fun z ów gniota, to ubaw po pachy....naprawdę :) i jeśli o taki przekaz chodziło autorowi to mu się naprawdę udało. Brawo za krwiste sceny z operacji okaleczania ciała....efekty specjalne jak z filmów s-f z lat 70-tych. Nieee Noooo!