Widok
Niestety, mamo...
Ideał niektórych rowerzystów to Monika Belucci i Scarlet Johansson, w jednym ,wysportowana ale nie umięśniona (!), z nienaganną fryzurą pod kaskiem, swobodnie dotrzymująca tempa partnerowi, któremu służy bidonkiem i masażem nóżki jedną ręką, drugą w tym czasie zręcznie operuje przerzutką (za pośrednictwem tipsów), nie spociwszy się przy tym i nierozmazawszy makijażu..
A po treningu...
...umyje mu rower :D
Ideał niektórych rowerzystów to Monika Belucci i Scarlet Johansson, w jednym ,wysportowana ale nie umięśniona (!), z nienaganną fryzurą pod kaskiem, swobodnie dotrzymująca tempa partnerowi, któremu służy bidonkiem i masażem nóżki jedną ręką, drugą w tym czasie zręcznie operuje przerzutką (za pośrednictwem tipsów), nie spociwszy się przy tym i nierozmazawszy makijażu..
A po treningu...
...umyje mu rower :D
Krzyzak napisał(a):
> Tanka skad Ty to wszystko wiesz? :) wystarczy ze babka bedzie
> wysportowana.
Wiedziłam, że podpasuje Ci ta wizja..:D
Taki mi się obraz wytworzył po lekturze niektórych męskich wypowiedzi :)
Przewinęło się chyba jeszcze coś takiego jak "k******* outfit" (w znaczeniu kobiecego obcisłego stroju kolarskiego) :D
Nordic, bez przesady, te przerzutki to jednak sobie zmienia...:D
> Tanka skad Ty to wszystko wiesz? :) wystarczy ze babka bedzie
> wysportowana.
Wiedziłam, że podpasuje Ci ta wizja..:D
Taki mi się obraz wytworzył po lekturze niektórych męskich wypowiedzi :)
Przewinęło się chyba jeszcze coś takiego jak "k******* outfit" (w znaczeniu kobiecego obcisłego stroju kolarskiego) :D
Nordic, bez przesady, te przerzutki to jednak sobie zmienia...:D
nordic napisał(a):
> scarley dżohanson owszem , belucci nie . przerzutek niech się
> nie tyka ! jeździć może , ale bez przesady - na wycieczki
> wystarczy . a mycie roweru to zbyt przyjemna czynność , by z
> kimkolwiek się nią dzielić ! he he :)
dżohanson nie, belucci tak, z reszta sie zgadzam ;)
i Tanka, mowimy o sportsmenkach, one w 99,9% sa brzydkie i maja brzydkie cialo, zwykla kobieta powinna byc troche wysportowana, ale nie tak jak one, dla nich licza sie wyniki, a nie ich wyglad zewnetrzny :)
> scarley dżohanson owszem , belucci nie . przerzutek niech się
> nie tyka ! jeździć może , ale bez przesady - na wycieczki
> wystarczy . a mycie roweru to zbyt przyjemna czynność , by z
> kimkolwiek się nią dzielić ! he he :)
dżohanson nie, belucci tak, z reszta sie zgadzam ;)
i Tanka, mowimy o sportsmenkach, one w 99,9% sa brzydkie i maja brzydkie cialo, zwykla kobieta powinna byc troche wysportowana, ale nie tak jak one, dla nich licza sie wyniki, a nie ich wyglad zewnetrzny :)
kobiety gora:)
>mowimy o sportsmenkach, one w 99,9% sa brzydkie i maja brzydkie cialo, >zwykla kobieta powinna byc troche wysportowana, ale nie tak jak one, dla >nich licza sie wyniki, a nie ich wyglad zewnetrzny :)
Scarface, jeśli mogę odbiec od kobiet związanych z rowerami, to nie wiem jak Ty, ale ja jestem wielkim fanem włoskich siatkarek, polskie są równie atrakcyjne jak i wysportowane. Nie zgodze sie z tymi 99,9% :)
Scarface, jeśli mogę odbiec od kobiet związanych z rowerami, to nie wiem jak Ty, ale ja jestem wielkim fanem włoskich siatkarek, polskie są równie atrakcyjne jak i wysportowane. Nie zgodze sie z tymi 99,9% :)
jak podnosza wielkie kufle browcow:)
Maciass napisał(a):
> Polskie kontrole
> nie potrafią nawet wykryć czy dzień wcześniej jadleś lody
> waniliowe czy czekoladowe !
to na zachodzie nawet takie rzeczy badają ?! ja pierdzielę , w głowach się ludziom przewraca . . . :( co to kogo obchodzi , jakie kto jadł lody ?!! mogliby się odpieprzyć wreszcie z tymi kontrolami i pozwolić ludziom żyć .
> Polskie kontrole
> nie potrafią nawet wykryć czy dzień wcześniej jadleś lody
> waniliowe czy czekoladowe !
to na zachodzie nawet takie rzeczy badają ?! ja pierdzielę , w głowach się ludziom przewraca . . . :( co to kogo obchodzi , jakie kto jadł lody ?!! mogliby się odpieprzyć wreszcie z tymi kontrolami i pozwolić ludziom żyć .