Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
spinning u pana jacka wątek zamknięty Przeniosłam sie z galeri bałtyckie do sopotu,byłe kolaseum,fajny klub tylko...
~kasia
2

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 5 grudnia 2012

Nie polecam wątek zamknięty Sprzęt niemal rozsypujący się w rękach, ustawiczny brak ciepłej wody pod...
~sir gaga
-

dodano: 19 listopada 2012

cd wątek zamknięty ...po zajęciach zumby nawet najgorszy humor zmieni się w pozytywne...
~Zooli
-

dodano: 11 września 2012

a ja lubię! :) wątek zamknięty Uczęszczam do Kolasum 3 miesiąc, może to nie jest długo dla niektórych, ale...
~Zooli
-

dodano: 10 września 2012

Kilka uwag o ofercie wątek zamknięty Witam, uczestniczyłam w zajęciach przez kilka ostatnich miesięcy. Jeśli...
~niezdecydowana
1

dodano: 29 maja 2012

Kadra rządząca do zmiany wątek zamknięty korzystam z Kolaseum od czasów Rzemieślniczej. Nie ukrywam, że ten klub albo...
~klient od dawna
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 3 lipca 2012

UWAGA !!! wątek zamknięty Chcę podzielić się kilkoma uwagami. 1. sprzęt w części nie jest sprawny co...
~TOMASZ
-

dodano: 18 czerwca 2012

Jak sie nie chce ćwiczyć , to każda wymówka jest dobra:) wątek zamknięty Przede wszystkim komentarze są jak zwykle przesadzone:)Po roku w Pure Fitness...
~Nina
-

dodano: 7 czerwca 2012

re Pan Łukasz,Pan Dyrektor i inni.......czyli wielka farsa wątek zamknięty co do trenera p.Łukasza jeśli choć ktoś był na BE FIT to wie jaki jest...
~stały uczestnik BE FIT
-

dodano: 8 maja 2012

Pan Łukasz,Pan Dyrektor i inni.......czyli wielka farsa wątek zamknięty Przeczytałem właśnie najnowszy komentarz i muszę,po prostu muszę się do niego...
~Tedeusz
-

dodano: 30 kwietnia 2012

Kolaseum Sopot Fitness- Pan Łukasz na duży plus :) wątek zamknięty Z czasu spędzonego w siłowni Kolaseum mam kilka opinii na temat tego klubu....
~klient
-

dodano: 24 kwietnia 2012

A. - opinia wątek zamknięty Klub stosunkowo nowy, niestety sanitariaty zapuszczone. Polecam zajęcia...
~A.
-

dodano: 8 marca 2012

Obiecanki cacanki wątek zamknięty Bardzo chciałam zapisać się do klub, wykupić karnet, a że nie znalazłam...
~Ja
-

dodano: 28 lutego 2012

Co z higiena w saunie wątek zamknięty Z higiena na bakier w saunie. ludzie wchodzą do sauny w majtkach bez ręcznika...
~klubowicz
-

dodano: 21 lutego 2012

podobe odczucia wątek zamknięty mam podobne odczucia jak widzę większość ,sami trenerzy z siebie zero...
~rozczarowany
-

dodano: 26 stycznia 2012

Ni do konca zadowolona wątek zamknięty czytam Wasze opinie i z czescia sie zgadzam. MOja opinia jest bardzo...
~Kinga
-

dodano: 24 stycznia 2012

nie za bardzo wątek zamknięty Skorzystałem z kuponu zniżkowego i wykupiłem miesięczny karnet. Siłownia ze...
~niezadowolony
-

dodano: 11 stycznia 2012

Moje wrażenie nt. Kolaseum wątek zamknięty Szatnia męska zaparowana, klima nie działa? Aby skorzystać z umywalki...
~Początkujący sportowiec
-

dodano: 2 stycznia 2012

spinning z Jackiem wątek zamknięty Powiem szczerze, że pomimo małych szatni i tragicznych natrysków wolałem...
~Marcin
-

dodano: 22 grudnia 2011

Nowe nie znaczy lepsze.... wątek zamknięty Jestem klientką klubu od czasu jak jeszcze mieścił się na Rzemieślniczej.Od...
~Ja
-

dodano: 16 grudnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
48

39

wątków

do góry