Widok

Kolęda

Koleda tak szybko a kasa z koled znowu na rozbudowę, jak tyle będziemy dawac to dozywotnio beda budowac a ks caly czas bedzie tace i kolede na rozbudowę przeznaczal nie dajmy tyle ten kosciol i tak bedzie za maly jak skonczy go rozbudowywac to juz znowu bedzie za maly .
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 12

On wierzy w wieżę kościelną. :D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

chej kolęnda kolęnda
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

lucy jak zwykle w deche
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A my w tym roku przyjęliśmy kolęde (pierwszy raz)- a do kościoła niechodzę wcale☺ i musze powiedzieć ze ksiądz bardzo miły i mi się podobało.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie szkoda dzieci narażać?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Na co?Ty uważaj byś dzieci na swą głupotę nie narażał.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

daj albo nie , kiedys cie zabraknie a z tego kosciola benda korzystac twoje dzieci wnuki i prawnuki ,.Benda z tego dumni ze dziadek pradziadek czy ojciec dal ile mogl pomysl nim zaczniesz pisac bzdury
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Typowy polski katolik - do kościoła nie chodzi, ale katabasa przyjmie, bo co by sąsiedzi powiedzieli.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

A w Baninie jaki obowiazuje jezyk urzedowy? Bo chyba nie polski, skoro wieksza czesc wpisow w tym watku ma bledy na poziomie wiedzy 5 latka. Myslalem, ze mam inteligentnych sasiadow, ale widocznie wszyscy sa z wejherowa
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

ksiadz cie juz obgadal u nas w domu, ze jestes glupia i bog cie nie kocha
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mariuszu, nazwy miast piszemy z jakiej litery?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wejherowo to nie miasto, to stan umysłu. Wystarczy popatrzeć, jak się poruszają po drogach. Jakby dzieciom dać pistolet to byłoby bezpieczniej, niż jak GWE jeździ po drodze. :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ciekawe od kiedy rejestracje świadczą o umiejętnościach :) skoro jesteś z Banina to powinieneś jeździć na GKA a o ile się nie mylę opinia tez nie jest zbyt dobra.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Bo Banino i okolice takie zarąbiste i światowe :D co drugi na tablicach GKA nie potrafi włączyć kierunkowskazu jak zjeżdża z ronda :D ale co tam - z innych się pośmiejemy :D
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jeżdżę na gka. Mam prawo jazdy od 24 lat i codziennie robię od 50 do 100 km, najczęściej obwodnicą i czasami później w stronę Słupska. Widzę jak jeżdżą gwe, tak jak napisałem przepaść między gwe a gka to jak między Syrenką a Ferrari. Pomijając to, że gka nie ma też dobrej opinii :) Widziałem ile stłuczek powodują gwe, głównie wyprzedzając na podwójnej ciągłej, na pasach, gdziekolwiek, wyprzedzając w korkach pchając się na czołówkę i spychając samochody na bok, bo musi się zmieścić. Powiedzmy, że na 10 przypadków gwe występuje jeden taki gka. Więc sam widzisz, że gwe to stan umysłu :) Pomijam niewłączanie kierunku na rondzie jednopasmowym, bo tak robią niezależnie od rejestracji. Piszę o grubych wykroczeniach i wypadkach
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

kosciół katolicki to siedlisko diaabła i zlych ludzi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

w pracy kasę zarabiam......i darmozjadom mam dawać?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

jestem z warszawy..z dziadza pardziada..mieszkam na kaszubach i też mam gka..i potwierdzam gwe to d**ile /chyba jakis gen kaszubski/
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mam pytanie. Jestem rodowitą gdynianką z dziada ( pradziadkowie urodzeni w różnych zaborach), prawo jazdy od 30 lat, brak jakichkolwiek kolizji z mojej winy, od kilkunastu lat mieszkam w powiecie wejherowskim ( tablice GWE). Obecny samochód w leasingu (tablice GA), po wykupie zmienię na GWE. Czyli rozumiem, że po przerejestrowaniu samochodu zdebileję? Ło matko, to ja się chyba z powrotem do tej Gdyni przeprowadzę, albo chociaż do Chwaszczyna.....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Każdy jakoś leczy swoje kompleksy :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (16 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry