Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Super pub!! :) wątek zamknięty Nie mam się do czego przyczepić - wszystko było na wysokim poziomie, dawno...
~Ola
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 marca 2019

Zacnie wątek zamknięty Imprezki są całkiem zacne :D Na plus na pewno obsługa, bo barmani są na maksa...
~martin
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 marca 2019

polecam! wątek zamknięty Tatarek suuper. Do tego ceny drinków, które nie są wygórowane i nie pozwalają...
~Karolina
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 lutego 2019

2 pięterka wątek zamknięty Podoba mi się pomysł z dwoma piętrami. Nie lubię tańczyć i nawet nie...
~Paweł
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 lutego 2019

Soopocko wątek zamknięty Wystrój i muzyka w duchu sopockiej imprezy. Ceny studenckie, nie powiem...
~Fabian
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 lutego 2019

ekstra wątek zamknięty Coraz to słysze że jakiś klub w Sopocie się zamyka nie dziwię się jeżeli nie...
~Klaudia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 4 lutego 2019

Dobre miejsce na imprezę wątek zamknięty Byłam ostatnio na piątkowej imprezie i jestem bardzo zadowolona. Miejsce...
~Justyna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 31 stycznia 2019

Polecam wątek zamknięty Mało jest miejsc w Trójmieście, gdzie można potańczyć, wypić drinka, zjeść i...
~Bartek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 30 stycznia 2019

Warte polecenia wątek zamknięty Miejsce nowoczesne, świeże i inne niż wszystko co jest w Sopocie. Bywam w tym...
~Łucja
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 29 stycznia 2019

Zobaczcie sami wątek zamknięty Naprawdę wyjątkowe miejsce w Sopocie zarówno w noc jak i w dzień! Polecam...
~Walsla
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 grudnia 2018

Nowe modne miejsce wątek zamknięty Coś czuję, że niedługo to miejsce znajdzie się na liście instagramowych...
~agatage
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 listopada 2018

Luźna atmosfera i świetne wnętrza wątek zamknięty Odwiedziłam z koleżanką w zeszły weekend i stwierdzam że miejsce jest...
~michalina
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 listopada 2018

Piątkowa impreza wątek zamknięty Byłam w zeszły piątek na imprezie i moge polecic. Dj puszczał fajną, czarna...
~Kate
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 października 2018

najlepsi!!! wątek zamknięty Fajne miejsce polecam zarówno na before jak i after, dużo się tu dzieje i są...
~trójka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 września 2018

Super miejsce na pewno tu wrócę! wątek zamknięty Co tu dużo pisać świetne miejsce, można wypić drinka piwko i zjeść mega...
~Karina
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 września 2018

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry