Widok
Kolejki i ..........
Czesc!!!
Dopiero od niedawna jestem na tym forum i calkiem fajnie tu se piszecie !!! :)
Moge poruszyc kolejny temat a dotyczy niezbyt przyjemnej sytuacji!!!
Nie wiem jak go zaczac, ale moze napisze wprost:
Dlaczego tylu zboczencow jezdzi kolejkami, ocieraja sie o swoja ofiare lub robia sobie "dobrze" wpatrujac sie w kogos??????
Co w takiej sytuacji zrobic, bo czasami jak sie wstanie to taka osoba potrafi isc za toba, jak zareagowac????
Pozdrawiam !!! :)
Dopiero od niedawna jestem na tym forum i calkiem fajnie tu se piszecie !!! :)
Moge poruszyc kolejny temat a dotyczy niezbyt przyjemnej sytuacji!!!
Nie wiem jak go zaczac, ale moze napisze wprost:
Dlaczego tylu zboczencow jezdzi kolejkami, ocieraja sie o swoja ofiare lub robia sobie "dobrze" wpatrujac sie w kogos??????
Co w takiej sytuacji zrobic, bo czasami jak sie wstanie to taka osoba potrafi isc za toba, jak zareagowac????
Pozdrawiam !!! :)
Szczeże to nie wiem o czym mówisz, tzn kolejka nie należy do często używanego środka transportu przezemnie, jestem facetem więc żadne zboczki się o mnie nie ocierają, a mi osobiście nie sprawia przyjemności ocieranie się o kogoś, tzn sprawia ale nie w sposób który ty opisałaś:)), zdecydowanie popieram ocieranie się sprawiające przyjemnośc obu stronom;)
Pozdrawiam
PS: ale wiesz rozbawił mnie ten wątek, nigdy o czymś takim nie słuszałem, i może dla ciebie jest to jakieś przykre doświadczenie ale dla mnie to jest śmieszne:))
Pozdrawiam
PS: ale wiesz rozbawił mnie ten wątek, nigdy o czymś takim nie słuszałem, i może dla ciebie jest to jakieś przykre doświadczenie ale dla mnie to jest śmieszne:))
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Rozumiem to, pelno takich ludzi w skm-kach, tramwajach i autobusach, to jest przykre i obleśne. Jak sie daje to przechodze na drugi koniec przedzialu jak sie nie da to wysiadam i czekam na nastepną kolejke. Gdy jade z kimś to mam wiecej odwagi, wystarczy spojrzeć na delikwenta "zgasic go wzrokiem" i powiedzieć że nie ma czym sie chwalić, ucieknie na najblizszym przystanku.
No tak ale jak się jedzie kolejką nocą np gdzieś daleko, do Pucka czy gdzieś to chyba cieżko się przesiadać, może po prostu pozwolić człowiekowi dokończyć, uśmiechnąć się może nawet coś pokazać by załatwił to szybciej, no wiesz taka pomoc społeczna;) przecież ty na tym nic nie tracisz a może nawet ci się spodoba, małym kosztem pomagasz się rozlużnić spracowanej osobie, chyba ludzie powinni sobie pomagać, wiec następnym razem po prostu podejdz i...no więcej nie napisze bo to publiczne forum, ale wiecie o co chodzi, dziewczyny co z wami, otwórzcie się na nowe doświadczenia, make love not war jak to mawiają amerykanie, więc zamiast traktować taką osobę żle zajmijcie się nim;)
Życze miłej zabawy
I szczególne pzdr dla Takiej tam, chyba trafiłem co?
Życze miłej zabawy
I szczególne pzdr dla Takiej tam, chyba trafiłem co?
To co robią Ci ludzie jest rzeczywiście wstrętne, ale popatrzcie trochę dziewczyny, czy się do tego nie przyczyniacie swoim prowokacyjnym ubiorem i zachowaniem. Oczywiście nic nie usprawiedliwia zachowania tych ludzi, ale nigdy wina nie leży po jednej stronie...
Może Ty Asiu jesteś akurat osobą bardzo skromną, ubierającą się tylko i wyłącznie w ciuchy zasłaniające Cię od stóp po szyję, ale niestety większość facetów na widok golizny nie kontempluje jej piękna, tylko traci kontrolę, ślini się i odczuwa nieodpartą potrzebę rozładowania. Niestety ich wolna wola nie radzi sobie z instynktem...
Może Ty Asiu jesteś akurat osobą bardzo skromną, ubierającą się tylko i wyłącznie w ciuchy zasłaniające Cię od stóp po szyję, ale niestety większość facetów na widok golizny nie kontempluje jej piękna, tylko traci kontrolę, ślini się i odczuwa nieodpartą potrzebę rozładowania. Niestety ich wolna wola nie radzi sobie z instynktem...
...Remember the jester that showed you tears...
Jest taka dziedzina w prawie karnym , która się nazywa wiktymologia ,czyli nauka o ofierze. Zawsze mnie bawiła . Dlatego ,że wielokrotnie powtarzano nam studentom , że czasami ofiara sama się prosi o bycie ofiarą . Dlaczego faceci gwałcą kobiety ?, bo te ubierają się coraz bardziej krótko , sporo odkrywają , prowokują itd. I same przyczyniają sie do gwałtu !!!!
A co masz z zrobić z przyjemniaczkiem , który nie może tego zrobić w domu , po prostu nic -ignorować. Ja mam takiego ulubieńca z skm jeżdżącego z czarną teczką. Na początku się peszyłam , zmieniałam miejsce , ignorowałam , a teraz z pogardą patrzę mu w oczy i chyba nie jest to dla niego zbyt miłe. No cóż trudno.
A co masz z zrobić z przyjemniaczkiem , który nie może tego zrobić w domu , po prostu nic -ignorować. Ja mam takiego ulubieńca z skm jeżdżącego z czarną teczką. Na początku się peszyłam , zmieniałam miejsce , ignorowałam , a teraz z pogardą patrzę mu w oczy i chyba nie jest to dla niego zbyt miłe. No cóż trudno.
Chłopcy na zaloty to ja jestem otwarta. Ale bez przesady ...
Poza tym nie lubi tak od razu przechodzić do sedna sprawy , a niektórzy panowie z problemami emocjonalnymi niestety powinni sobie radzić jak nie w domu to może u jakiegoś specjalisty. Z racji wykonywanego zawodu oczywiście ja mogę też im pomóc , ale to nie będzie już takie miłe.
Poza tym nie lubi tak od razu przechodzić do sedna sprawy , a niektórzy panowie z problemami emocjonalnymi niestety powinni sobie radzić jak nie w domu to może u jakiegoś specjalisty. Z racji wykonywanego zawodu oczywiście ja mogę też im pomóc , ale to nie będzie już takie miłe.
ja na tej-przynajmniej- trasie jaka pokonuje prawie codzien nie spotkalam sie z takimi chorymi jednostkami... z tego co wiem ludzi takich jeszcze bardziej "podnieca" jesli osoba przed ktora to robi/sie obnaza sie przestraszy czy skomentuje.. najlepszym wyjsciem jest nie reagowanie (w sensie nie okazywania zdziwienia czy czegostam) i jak juz ktos wyzej wymienil wyjscie z skm badz zmienienie przedzialu..