Widok

Kolekcjonerów...

motyli czekałby los pełen żuwaczek i szczękoczułek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niostalgiczny Upgrade

....do nocnych wspomnień o Herbaciarni.
To nie jest nawet strona internetowa, to jest efekt chwili. Przynajmniej na razie.
Kiszczak -> przyślij zdjęcie pełnokrwistym gołębiem pocztowym "Wiemywszystko". Potrenuję zabawę w Voodoo.

Plk Kiszczak

H. Poirot mial racje, tak to jest, ze jedni (np k nn albo ja a takze przewazajaca czesc innych stad) moga siedziec tu nawet ze stalego lacza 5 godzin pod rzad i nie skumaja, a wejdzie taki Poirot pierwszy (teoretycznie) i ostatni (teoretycznie) raz, a skuma wszystko i jeszcze zrobi to, co nalezy - nie wraca tu (teoretycznie). to jest bardzo fajna metoda... tylko tak mi smutno bedzie od tej pory... ale jeszcze raz, ostatni raz (bo ktos tu kiedys napisal...) musze cos zrobic. a mianowicie...

Płk Kiszczak

Zaszła nieoczekiwana zmana miejsc zwana w seksmisji naturalizacją.
Antychrystka miała nazywać się Julia (Romeo i Julia :)), ale 7 sierpnia wyrosły jej jajka i teraz nazywa się Alkoholik Krzysztof. Było to niespodziewane nawet dla samych zainteresowanych.

Mixer

...i co jeszcze Goszka powiedziała?

Candiru

Jak na lata 80-te Żabianka jest jednym z najlinteligentniej zaprojektowanych osiedli w Gdańsku.
Pomieszkaj sobie w falowcu z natrętnymi karaluchami, to docenisz Subisława i okolice deptaka.
Wiesz gdzie naprawdę zaglądają sobie do okien? Na Oruni, w Jelitkowskim Dworze i w Nowym Porcie, albo w starym Wrzeszczu - ale to pikuś. Tam nawet tramwaje zaglądają im nocą wprost do okien.
A niektórym mogą zaglądać kaczki. Wiem coś o tym. Więc nie marudź na Żabiankę, a jak już musisz to możesz napisać do lokalnej Gazetki. Pan szanowny Naczelny czyli Romeo się ucieszy...

Mixer

Raz na 3 miesiące, ale w miarę regularnie.
Wiadomo jak Wizjonerzy nazwą antychrysta?

Malayach

Z twoich tekstów jasno wynika , że jesteś porażonym megalomanią mitomanem.Przecież ty zawsze byłeś inadal jesteś maleńkim kółkiem zębatym w wielkiej maszynie a to co robisz to zwykłe żonglowanie złudzeniami.
W Gratce nigdy nie byłeś nikim znaczącym a na spotkaniach wszyscy odnosili sie do ciebie z lekkim ostrożnym pobłażaniem jakie należało się wariatowi biegającemu z nożem.Naprawdę trudno traktować poważnie kogos kto wygląda jak gipsowy krasnal i opowiada farmazony

...ciąg dalszy...

I sąsiad mi znowu w okno zaglada, to chyba nie jest najlepsze rozwiązanie architektoniczne. Poza tym całę to osiedle jest jak z filmu... to postawimy tu, a to tu...a to moze tu....Ale panie inż, tutaj jest jezioro...hmmmmm....to jezioro postawimy tu.... Jakież to wszystko fascynujace!

Brrrrrrrrrr.....

A na Żabiance jest bar mleczny całodobowy:)
Uwaga na wątróbkę.

Płk Kiszczak

Jak bywam? Do bywania to mnie za daleko. Bywać należy stale. Bywanie takie bywa w dobrym lub złym tonie, a ja przybywam raz na pół roku.

Kiszczak

ale ja nie musze miec 'ś' :-)
mam nadzieje, ze poradzisz sobie bez prochowni, mysle, ze na pewno :-)

Wielki Bardzo Zły Pożeraczu

Można śmiało zaryzykować stwierdzenie :
To był PŁODNY TYDZIEŃ!!!
Aż 2 "hydeparkowe" pary dorobiły się namacalnej kontynuacji podwójnie skręconej helisy :)
A do tego pierwszy raz widziałem Klaudię z Orinoko.
PS. Wielki Brat widzi jak szybko czas ucieka. Wielki Brat robi się jeszcze bardziej nostalgiczny

Świetlik

Mi by się na pewno przydała ech.
Wiesz jak ciężko pisze się twoją ksywę?Trzeba wcisnąćź 3 klawisze na raz!

wlasnie zajadam sie slodyczami :-)

mniam!

O Świetlik

bzzzzzzzzzz bz? am

Kiszczak

no fajnie, tez by mi sie przydala taka duuuza ciemna prochownia.

Zwierzu

ARGH!!! Moje oczy! moje oczy!
Co to było i czemu mówiło do mnie "tato"???

Ja

tak

Bilbo!

czesc czlowieku!
pozdrawiam cieplutko!
na pewno masz mail, napisz.

Zwierzu

Kożystając z waszej nieobecności ide zajrzeć do lodówki...

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Grajdołki (239 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry