Widok

Koleżanka potrzebna od ZARAZ ;)

Poznajmy się Temat dostępny też na forum:
Cześć dziewczyny! :)

Może któraś z Was też ma tak jak ja, że czasem brakuje takiego babskiego wyjścia na kawę czy piwko lub po prostu plotek o modzie & urodzie? ;)
Jestem z Gdańska, mam 30lat ;)

Kontakt do mnie :
sport.to.zdrowie@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj,

Oj, ja już od bardzo bardzo dawna potrzebuję babskiego towarzystwa.
Koleżanki po szkole średniej pouciekaly w mężów dzieci i ślad po nich zaginął! :-(
Z pięknych istot stały się zgryzliwymi i otylymi babami wiecznie na wszystko narzekajacymi.
Ehhhhh. . . . .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
"Koleżanki po szkole średniej pouciekaly w mężów dzieci i ślad po nich zaginął! :-(
Z pięknych istot stały się zgryzliwymi i otylymi babami wiecznie na wszystko narzekajacymi.
Ehhhhh. . . . ."

Czyżbym w Twojej wypowiedzi wyczuwał nutkę zawiści? :)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja również mam taki problem o ile to tak można nazwać;-) kolezanki są a jakby ich nie było.. Mają dzieci. Mężów albo są zajęci tylko praca i rzadko mają czas.
Więc napiszcie do mnie jestem z gdanska mam 27 lat
emka1821@o2.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
To też sobie poszukajcie mężów .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
"Z pięknych istot stały się zgryzliwymi i otylymi babami wiecznie na wszystko narzekajacymi."
KASIA gdybym nie wiedział,że w momencie podpisywania aktu ślubu,u wszystkich kobiet się to uaktywnia,to bym pomyślał że moją żonę widziałaś.;-)
:-) Problem polega na tym,że kobiety przed ślubem lub ogólnie przed wejściem w związek dbają o siebie itd. a gdy wyjdą za ten "mąż" porodzą jakieś dzieciątka z pięknych zadbanych uśmiechniętych stają się wiecznie niezadowolone,zgryźliwe, wiecznie na wszystko narzekające i przestają dbać o siebie w sferze fizycznej (przybierają na wadze,przestają się malować a u niektórych to włosy fryzjera nie widziały całymi latami) a zanim to wszystko miało miejsce był i uśmiech i zadowolenie i fryzjer i zgrabność.

Oczywiście jak najbardziej rozumiem to,że Panie będąc po ciąży mają tu i tam ciałka więcej ale,z czasem to zanika a u niektórych jest rozrost na maxa!

Znajomości zatracają się na cześć bycia mamą na pełen etat i żoną dozgonną! A gdzie czas dla siebie,jakieś wyjście chociaż raz w miesiącu poświecenie czasu sobie i tylko sobie.
Mąż z dziećmi a wy kobietki idźcie odetchnąć odreagować i odpocząć od tego całego prania,sprzątania itd!

Fitness,siłownia, makijaż i niech ten mąż zauważy,że ma w domu fajną,dobrą i kochającą żonę a koleżanki koleżankę a nie opiekunkę,pielęgniarkę,matkę,żonę, sprzątaczkę i pomywaczkę!
>Fitness,siłownia, makijaż i niech ten mąż zauważy, że ma w domu fajną,dobrą i kochającą żonę a koleżanki koleżankę

A dzieci wychowają rówieśnicy, telewizja, gry i internet:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Koleżanka potrzebna od ZARAZ?

Zarazy jakieś panują w Twoim mieście? Może lekarz potrzebny...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
...lub pielęgniarka? ;)))
Mikronezjo, myślisz że pielęgniarka przegoni zarazę?
Graszka,chcesz fachowo reanimować?Mogę być fantomem?;-)
Art, najpierw musiałbyś mnie zobaczyć i stwierdzić, czy aby na pewno tego chcesz?
Cała frajda w tym,że chcę w ciemno.;-)
Art, po ciemku ciężko będzie:-(
Graszka,wierzę w Twoje doświadczenie;-),ale wezmę ze sobą ogarek,tylko z daleka od tego waszego węgla;-)
Graszka, taka fachowa siła jak Ty da radę i po ciemku :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hahaha dziękuję Vilette:-))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Graszka - to się wyjaśniło skąd Ty dzisiaj taka chora..:( ;):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
K.a ---a skąd???? hehe?
węgiel jest dobry na zatrucia:-))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Kobieta

opinie o dr sylwia gulkowska (58 odpowiedzi)

Hej dziewczyny, okazało sie że dwie kreski na teście są więc umowilam sie na jutro do swissmedu...

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (85 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Adwokat Rozwód Gdansk (4 odpowiedzi)

Witajcie, polecacie kogos rzetelnego?

do góry