Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nie polecam wątek zamknięty Księgarnia z brakiem profesjonalizmu. Wystawia na Allegro książki, których...
~Szymon
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 24 stycznia 2015

Najlepsza księgarnia w Gdańsku, a może i w całym Trójmieście wątek zamknięty Rewelacyjny klimat, świetna obsługa - fachowa, miła, bardzo towarzyska....
~lbk
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 23 listopada 2011

Przytulne miejsce wątek zamknięty Duży wybór, sympatyczna, chociaż zabiegana obsługa, trochę ciasno. Ceny...
~Rafał
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 grudnia 2015

Świetne miejsce wątek zamknięty Bardzo podoba mi się oldschoolowy kliemat księgarni... zupełnie inaczej niż...
~Justyna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 sierpnia 2015

Całkowicie odradzam!!!! wątek zamknięty Obsługa miła i to jest jedyny plus tego miejsca. Niestety. Posiadacze Karty...
~Agnieszka
3

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 sierpnia 2014

Super ceny wątek zamknięty Nie ma co ceny mają super a do tego mają fajne godziny otwarcia i po pracy...
~Piotr
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 27 stycznia 2015

Bardzo tanio, fajny klimat, miła obsługa wątek zamknięty Najniższe ceny (rabaty z Allegro, albo na Kartę do Kultury), trochę na...
~Barbara
-

dodano: 3 grudnia 2014

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Dziś dokonałem zakupu książki która była tańsza o 20 zł od tej w Empiku czy w...
~Krzysztof
-

dodano: 28 sierpnia 2014

Rewelacyjne miejsce wątek zamknięty Bardzo miła i pomocna obsługa, półki zapchane książkami pozwalają na...
~Karol
-

dodano: 27 czerwca 2014

Bardzo tanio, przyjemnie, ale chaos wątek zamknięty Księgarnię Koliber znalazłam na Allegro. Bardzo tanie książki, czasem 30%...
~Bożena
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 14 lutego 2014

Bardzo dobra ksiegarnia wątek zamknięty Polecam wszystkim miłosnikom książek, ponieważ można sporo zaoszczędzić....
~Czytelniczka
-

dodano: 12 września 2013

Świetny wybór książek (także nowości) w dobrych cenach wątek zamknięty Super księgarnia w doskonałej lokalizacji. Główne zalety to potężny...
~Czytacz
-

dodano: 8 maja 2013

Najtańsze książki w Trójmieście wątek zamknięty Bardzo tanie książki dostępne przez allegro, w tym nowości. Przy odbiorze...
~kar
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 12 kwietnia 2012

Bardzo fajna księgarnia . wątek zamknięty Kilka krotnie kupowałam tam książki i jestem bardzo zadowolona . Bardzo...
~Małgorzata
-

dodano: 2 kwietnia 2012

naciągacze wątek zamknięty Proszę przed zakupem sprawdzać ceny na allegro. Kupując na miejscu panowie...
~marcin
1

dodano: 21 grudnia 2011

Polecam! wątek zamknięty Księgarnia niewielka, ale za to przytulna. Obsługa bardzo miła i pomaga w...
~Kulawy Krul
-

dodano: 5 lutego 2012

Bardzo dobra księgarnia! wątek zamknięty Kupuję tam coś od czasu do czasu i bardzo polecam! Jak na takie maleństwo -...
~asia
-

dodano: 5 grudnia 2011

Rafał Kowalski - opinia wątek zamknięty Miła obsługa, dużo taniej książki, ale ciasno
~Rafał Kowalski
-

dodano: 7 sierpnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry