Widok
Kółko przedszkolne/przedszkole dla dzieci 2-5,ktoś coś wie?;-)
Witam, był błąd na ulotkach, przedszkole jest na wrzosy przy starym ademie. Moja córeczka ( wlasnie skonczyla 2 latka ) już do niego chodzi i jak na razie jest SUPER, mogę z czystym sercem polecić każdemu, zwłaszcza że przyjmują dzieci nawet które jeszcze nie skonczyly 2 lat, a jak wszyscy wiemy dostac sie do zlobka z taka 2-latka to nie ma szans i najbliższy na starówce.
Moja coreczka wraca teraz wymeczona i usmiechnieta kazdego dnia - jestem w szoku bo sadzilam ze bedzie spory problem z nia w przedszkolu a tu mile zaskoczenie.
Pozdrawiam i polecam
Moja coreczka wraca teraz wymeczona i usmiechnieta kazdego dnia - jestem w szoku bo sadzilam ze bedzie spory problem z nia w przedszkolu a tu mile zaskoczenie.
Pozdrawiam i polecam
Prowadzi je bardzo fajna dziewczyna ;]
link do strony http://www.mala-syrenka.pl/
;D
link do strony http://www.mala-syrenka.pl/
;D
Gdziekolwiek się znajdujesz, twój świat tworzą twoi przyjaciele.
to przedszkole jest CUDOWNE i spadło mi z nieba -dosłownie:)
To przedszkole jest CUDOWNE i spadło mi z nieba -dosłownie:)
Uwielbiam Panią KArolinę , KAsię i Monikę - a moja córka za nimi wprost szaleje . Chodzi juz tam 1 rok od 2 roku życiai zarówno ja jak i ona jesteśmy zachwycone .
Mała sie nadzwyczaj rozwineła , rozgadała ,"roz-jadła"-super
Od serca POLECAM W 100% , dzieci maja tam mnóstwo zajęć tanecznych angielski i prace manualne . JEDNYM SŁOWEM SUPER !
POD KAZDYM WZGLĘDEM JESTEM ZACHWYCONA , P.S. od dziś się przedszkole przeniosło na inna ulice . DZIEKUJE ZE ISTNIEJECIE - MAMA LILI :)))
p.s Nie myslicie czasem nad maluchami ? Bo moja Pati by była następna w kolejce :))))))
buziaki
Uwielbiam Panią KArolinę , KAsię i Monikę - a moja córka za nimi wprost szaleje . Chodzi juz tam 1 rok od 2 roku życiai zarówno ja jak i ona jesteśmy zachwycone .
Mała sie nadzwyczaj rozwineła , rozgadała ,"roz-jadła"-super
Od serca POLECAM W 100% , dzieci maja tam mnóstwo zajęć tanecznych angielski i prace manualne . JEDNYM SŁOWEM SUPER !
POD KAZDYM WZGLĘDEM JESTEM ZACHWYCONA , P.S. od dziś się przedszkole przeniosło na inna ulice . DZIEKUJE ZE ISTNIEJECIE - MAMA LILI :)))
p.s Nie myslicie czasem nad maluchami ? Bo moja Pati by była następna w kolejce :))))))
buziaki
pani Dyrektor strasznie nieslowna, obiecuje cos po czym slowa nie dotrzymuje, umawia sie z rodzicem, a okazuje sie, ze nie to miala na mysli...
dzieci ogladaja bajki w "przedszkolu" zamiast sie rozwijac, malowac, rysowac, uczyc sie wierszykow itd....
pani dzieciom pol dnia obiecuje, ze wyjda na dwor i nie wychodza.
plac zabaw do ogrodu mial byc pol roku temu, nadal go nie ma.
dzieci maja lezakowanie w ubrankach, w ktorych chodza caly dzien.
i duzo by jeszcze opowiadac, ale kazdy musi przekonac sie sam...
dzieci ogladaja bajki w "przedszkolu" zamiast sie rozwijac, malowac, rysowac, uczyc sie wierszykow itd....
pani dzieciom pol dnia obiecuje, ze wyjda na dwor i nie wychodza.
plac zabaw do ogrodu mial byc pol roku temu, nadal go nie ma.
dzieci maja lezakowanie w ubrankach, w ktorych chodza caly dzien.
i duzo by jeszcze opowiadac, ale kazdy musi przekonac sie sam...