Widok
Kolonoskopia w szpitalu na Zaspie
Chcialabym podziekowac wspanialemu zespolowi lekarzy i asystujacych pielegniarek, ktorzy pomogli mi przezyc kolonoskopie bez znieczulenia w Szpitalu na Zaspie. Badanie rzeczywiscie nieprzyjemne i miejscami bolesne (choc wszystko zalezy od progu bólu), ale dzieki wspanialym ludziom udalo mi sie je przezyc. Z calego serca dziekuje! Prefesjonalizm, zrozumienie pacjenta, wrecz matczyna opieka pani pielegniarki pozwolily mi to przezyc.
Wszystkim bojacaym sie polecam porozmawiac najpierw z zespolem o swoich obawach, poprosic o opis badania na sucho najpierw, wtedy latwiej to przejsc. I nie proscie o glupiego jasia juz na samym poczatku, bo pod koniec jest najtrudniej i wtedy taki zastrzyk pomaga. A drugi raz nie daja:)
Pozdrawiam wszystkich przed badaniem!
Wszystkim bojacaym sie polecam porozmawiac najpierw z zespolem o swoich obawach, poprosic o opis badania na sucho najpierw, wtedy latwiej to przejsc. I nie proscie o glupiego jasia juz na samym poczatku, bo pod koniec jest najtrudniej i wtedy taki zastrzyk pomaga. A drugi raz nie daja:)
Pozdrawiam wszystkich przed badaniem!