Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam;-) kolorowy domek;-) wątek zamknięty Witam serdecznie. Nasza 2.5letnia córka uczęszcza do kolorowego domku ok 7...
~Angela
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 25 listopada 2015

Odpowiedź "zawiedzionej" wątek zamknięty Chyba coś się pomyliło tej zawiedzionej mężczyźnie, pewnie że w Kolorowym...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 września 2015

Przestrzegam!!! wątek zamknięty Szczerze przestrzegam przed posłaniem Dziecka do tej placówki!!! Moja Dziecko...
~zawiedziona
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 września 2015

Szału nie robi wątek zamknięty Moje dziecko chodzi do maluszków.Niestety nie jestem zadowolona, bo...
~Kasia
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 28 lutego 2014

BYŁO SUPERRRR! wątek zamknięty Dziękuję Pani Dyrektor i wychowawczyniom za zorganizowanie wspaniałego Dnia...
~Babcia
-

dodano: 7 lutego 2014

Swietne wątek zamknięty Corka uwielbia tam chodzic,mimo ze na poczatku bylo trudno,to w razie placzu...
~zabulka
-

dodano: 4 grudnia 2013

Nowe przedszkole wątek zamknięty Witam serdecznie, chciałambym poinformować o nowej możliwości opieki -...
kolorowydomek
7

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 11 lipca 2008

Polecam :) wątek zamknięty Przedszkole jest super, syn nie chce do domu wracać, ciągle nowe atrakcje,...
~sara
1

dodano: 15 marca 2013

kolorowy domek oplaty wątek zamknięty Jakie są oplaty w tym przedszkolu? Jak z posilkami?
~aga
1

dodano: 23 listopada 2012

Bajkowo i fachowo wątek zamknięty Zdecydowanie polecam wszystkim mamom aby bez obaw powierzyć swoją pociechę...
~Anna
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 2 lipca 2012

Wspaniała opieka wątek zamknięty Polecamy serdecznie zwłaszcza ze względu na wspaniałą opiekę. Nasza córka...
~Kasia i Wojtek
3

dodano: 1 czerwca 2011

Polecam! wątek zamknięty Nasz synek Jaś uczęszcza do Kolorowego Domku od listopada, do grupy...
~gosia i marcin
-

dodano: 3 kwietnia 2012

Oby tak dalej... wątek zamknięty Jako rodzice jesteśmy zachwyceni, dziecko z wielką przyjemnością uczęszcza do...
~Markiza
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 1 grudnia 2010

Bajeczny domek! wątek zamknięty Gorąco polecam przedszkole Kolorowy Domek. Moja córeczka właśnie zaczeła...
~Mama Martynki
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 23 września 2010

karygodne !! wątek zamknięty Dziś przejeżdżałam obok kolorowego domku ok godz 11 i jestem wściekła, 3...
~Lerna
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 15 lipca 2010

polecamy wątek zamknięty córcia zaczeła juz drogi rok uczeszczania do tego przedszkola i obie jestesmy...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 11 listopada 2009

polecam ! wątek zamknięty Wspaniałe przedzkole - domowa atmosfera, indywidualne podjeście do każdego...
~Adam
-

dodano: 28 maja 2009

polecam, szczególnie małym dzieciom 2-4 lata wątek zamknięty Polecam ognisko, panie są serdeczne, indywidualnie podchodzą do potrzeb...
~martuszka
-

dodano: 25 maja 2009

Super! wątek zamknięty Moje 2-letnie dzieci chodziły do Kolorowego Domku, zarówno one, jak i ja...
~Maria L.
1

dodano: 6 marca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
33

19

wątków

do góry