Widok
W czasie ciąży też robiłam kolposkopię u Florczaka, faktycznie dużo omawia i można się czegoś dowiedzieć. Po ciąży robiła mi to badanie, stażystka, która była bardzo niedelikatna a w trakcie badania rozmawiała z dr Florczakiem i przerywała badanie, co mnie strasznie wkurzało i gdyby nie weszła położna z jakąś sprawą to bym coś powiedziała tej stażystce.
Miałam kolposkopię kilka dni temu u dra K. Florczaka w Gdyni. Dla wszystkich, którzy się boją - naprawdę nie ma czego! Kolposkopia trwa ok 10 minut, to po prostu dłuższe badanie ginekologiczne, NIE BOLI ani trochę. Leżysz na fotelu ginekol., a lekarz przysuwa mikroskop blisko wiadomego miejsca i wszystko ogląda na monitorze, zresztą ty też. Dr Florczak wszystko mówi na bieżąco, jest oazą spokoju i bardzo uprzejmą osobą. Niepotrzebnie się tak stresowałam przed tym badaniem;)
W przychodni na plycie redlowskiej jest robiona w którąś środę, tylko nie pamiętam czy w pierwszą środę miesiąca czy jakoś w środku. Musialabys zapytac w recepcji i i tak isc najpierw na wizyte tam do lekarza by dal Ci skierowanie. Dr Obierzynski ktory tam przyjmuje da Ci je bez problemu. Badanie na nfz wiec nic nie placisz :)