Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam - szybka i sprawna naprawa laptopa wątek zamknięty Panowie naprawili laptopa, który był dość mocno doświadczony. Miał bardzo...
~UlaPw
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 kwietnia 2017

Marek - opinia wątek zamknięty Znakomita obsługa i super szybka naprawa, tylko 3 godz :)
~Marek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 30 grudnia 2016

Po 1000 kroć polecam!!! wątek zamknięty Do Kom Box trafiłem będac już w skrajnej rozpaczy z powodu widma utraty...
~Bartek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 grudnia 2016

Nie dam złego słowa powiedzieć o chłopcach wątek zamknięty Naprawili mi laptopa, potem - jestem inwalidą pierwszej grupy - podwieźli mi...
~Antoni
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 grudnia 2016

Niezawodność wątek zamknięty Jestem Mega zadowolony z jakość usług a także podejścia do klienta jaki ten...
~Mielonek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 października 2016

Wow! wątek zamknięty Super obsługa, krótki czas napraw, rewelacja!
~klient
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 sierpnia 2016

Miło i szybko wątek zamknięty Bardzo miła i profesjonalna obsługa,serwis bardzo szybki na 2 dzień już...
~Jakub
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 sierpnia 2016

Polecam wątek zamknięty Naprawdę super serwis naprawili mi Nokie
~kolorpony
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 sierpnia 2016

Rewelacyjna Nokia Lumia 1020 wątek zamknięty Kupiłem u nich nową Lumie 102 z aparatem 41 Mpx w pazdzierniku 2013 -...
~Paweł
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 czerwca 2016

USŁUGI w KOMBOX wątek zamknięty Juz czwarty raz skorzystalam z tego serwisu.Bardzo dobrzy fachowcy, telefony...
~teresa
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 stycznia 2016

super serwis wątek zamknięty Niedawno zepsuł mi się telefon i w żadnym serwisie nie chcieli mi go...
~klient1
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 23 listopada 2015

Polecam wątek zamknięty Sprawna szybka i miła obsługa, polecam
~Izabela
-

dodano: 19 listopada 2015

miło i szybko wątek zamknięty bardzo miła i profesjonalna obsługa. dzisiaj rzadkość
~Józef
-

dodano: 18 listopada 2015

Bardzo miła obsługa i profesjonalne podejscie. wątek zamknięty Gniazdo ładowania w tablecie naprawili mi w ciągu jedno dnia. Oprócz tego bez...
~Julia
-

dodano: 11 listopada 2015

Nowa jakość! wątek zamknięty Pełna profesjonalność i otwartość na klienta. Okazuje się że można prowadzić...
~Andrzej
-

dodano: 5 listopada 2015

jest ok wątek zamknięty Serwis jest ok, obsługa miła, realizacja zamówień też profesjonalna.
~piter
-

dodano: 31 października 2015

Super Serwis, polecam wszystkim !!!!!!! wątek zamknięty Arcymiła obsługa, pełna kultura, nawet poczęstowali mnie kawą! Ceny można...
~Zuza Siemiątkowska
-

dodano: 22 października 2015

Nieuczciwi, nieprofesjonalni bezczelni. wątek zamknięty Miesiąc temu oddałem do naprawy telefon z uszkodzonym slotem karty SIM....
~Maciek
-

dodano: 12 października 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
18

18

wątków

do góry