Widok
Powodzenia ! :D
Ja szukam dla dziewczynki, ceny na allegro mnie totalnie przerażają.
Nie wiem za ile ludziska te kombinezony kupują, ale żeby sprzedawać używki z przed 2 lat za 190 zł, to lekka przesada...
Nowy dla synka kupiłam tak jak oficjalnie na ich stronie 160 zł, niestety w tym roku go nie sprzedaję, bo posłuży jeszcze obecny sezon zimowy.
Ja szukam dla dziewczynki, ceny na allegro mnie totalnie przerażają.
Nie wiem za ile ludziska te kombinezony kupują, ale żeby sprzedawać używki z przed 2 lat za 190 zł, to lekka przesada...
Nowy dla synka kupiłam tak jak oficjalnie na ich stronie 160 zł, niestety w tym roku go nie sprzedaję, bo posłuży jeszcze obecny sezon zimowy.
no właśnie :]
ja kupiłam tutaj dla Gabrysia kombinezon w super stanie za 100zł :]
pomijam fakt, że na Allegro często wystawiają kombinezony bez metek - które za grosze były w Realach ;) (tzn. swego czasu np. afera z kombinezonami chyba za 60zł, które wyprzedano zanim zaczęła obowiązywać oferta gazetkowa) ;P
a kto zna te kombinezony, ten wie, że to Tchibo ;)
ja kupiłam tutaj dla Gabrysia kombinezon w super stanie za 100zł :]
pomijam fakt, że na Allegro często wystawiają kombinezony bez metek - które za grosze były w Realach ;) (tzn. swego czasu np. afera z kombinezonami chyba za 60zł, które wyprzedano zanim zaczęła obowiązywać oferta gazetkowa) ;P
a kto zna te kombinezony, ten wie, że to Tchibo ;)
witaj, na stronie tchibo http://www.tchibo.pl/Ubrania-dla-dzieci-t400004153.html?wbdcd=ewbIsWZJ2A są już nowe