Komis Meble RTV AGD

Komisy

Gdańsk, Marynarki Polskiej 71

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Klient - ocena Świetna obsługa niesamowity wybór mebli
~Klient
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 8 sierpnia 2024

Katarzyna. - ocena Przemili Państwo, ciekawe rzeczy. Ostatnie chyba miejsce, gdzie można znaleźć...
~Katarzyna.
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 23 stycznia 2024

Mariola - opinia wątek zamknięty Fajne miejsce, fajny klimat. Duży wybór, piękne obrazy, żyrandole,...
~Mariola
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 27 lipca 2023

Klientka - opinia wątek zamknięty Świetne miejsce i wszystkim moim znajomym je polecam. Sama kupiłam tam połowę...
~Klientka
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 11 września 2020

Jaroslaw - opinia wątek zamknięty Magiczne miejsce. Przenosimy się w stary świat. Każdy znajdzie coś dla...
~Jaroslaw
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 10 września 2020

Anna - opinia wątek zamknięty Fajne miejsce, w którym można trafić na perełki. Obsługa przesympatyczna.
~Anna
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 17 czerwca 2020

Super miejsce - polecam wątek zamknięty Kupiłem w komisie meblowym na Marynarki Polskiej stylizowaną komodę w...
~Marcin
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 listopada 2016

Świetne miejsce - polecam wątek zamknięty Miejsce godne polecenia, kupiłem kilka rzeczy do mieszkania i jestem super...
~Tommy
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 listopada 2016

miła obsługa,kompetencja i dobra cena, pomoc w załadunku wątek zamknięty Bardzo ciekawy asortyment mebli i dodatków np lamp kwietników,korzystne...
~Joanna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 stycznia 2016

Świetny wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z zakupu krzesła, przemiły pan, bardzo bogata i...
~xyz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 grudnia 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry