Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Anna - opinia wątek zamknięty Chciałam podzielić się wrażeniami po mojej dzisiejszej wizycie na...
~Anna
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 22 listopada 2019

Profesjonalnie i merytorycznie wątek zamknięty Jak w nagłówku - brak zastrzeżeń.
~Petent
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 23 czerwca 2018

Łapanka na Mieszkańców okolic ul. Myśliwskiej dzisiaj wątek zamknięty Policja znowu skorzystała z okazji jaką dają roboty drogowe i objazdy i...
~Robert z ul Myśliwskiej w Gdańsk
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 lipca 2015

NAJGORSZY komisariat w TRÓJMIEŚCIE!!! wątek zamknięty obsluga fatalna, nie pozdrawiam i ostrzegam szczególnie przed panem z...
~zamknąć tą szopę
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 maja 2015

Dyżurny TRAGEDIA!!!! wątek zamknięty Witam! Zgłosiłem się ostatnio w sprawie przesłuchania, na które się nie...
~Piotr
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 czerwca 2014

skandal, lekceważenie obywatela,obojętność i brak profesjonalizmu!!!!!! wątek zamknięty Dyżurnym wydaje się ze są królami i panami życia obywateli przychodzących po...
~Aneta
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 18 sierpnia 2013

Fachowa obsługa wątek zamknięty Szybka obsługa Pana dyżurującego.Rzetelnie wykonują swoją pracę.Podziękowania...
~Paula
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 11 października 2012

Uwaga, nie próbującie sie skarżyć ! wątek zamknięty Typowo polskie piekielko. Niekompetencja, brak kultury i zrozumienia misji...
~1970
-

dodano: 11 marca 2014

3-dni zajmuje im napisanie pisma o umorzeniu kradziezy wątek zamknięty Zajmuja sie sprawa az 3-dni na napisanie pisma, sprawcy kradziezy nie...
~zobrzydzony
-

dodano: 24 września 2013

!!! wątek zamknięty ostatnio złożyłam zeznania w sprawie kradzieży na moim sklepie ,Pan Sierżant...
~obywatelka
-

dodano: 6 czerwca 2013

Krzysiek - opinia wątek zamknięty Dziękuję Państwu za pomoc. Uratowaliście mi życie, szczególnie dziękuję Panu...
~Krzysiek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 21 października 2012

Grzegorz Laskowski - opinia wątek zamknięty Krótki czas oczekiwania ,w zasadzie zostałem przyjęty po niecałych pięciu...
~Grzegorz Laskowski
-

dodano: 29 sierpnia 2012

Akt wandalizmu wątek zamknięty W budynku zostały wybite szyby i uszkodzona elewacja. Zgłaszałem naruszenie...
~Piotr Szmaglińsdki
-

dodano: 14 maja 2012

pełna ignorancja wątek zamknięty Pełna ignorancja Panów przyjmujących zgłoszenia Dzielnicowych jak i tych...
~fenix
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 2 kwietnia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry