Widok
W herbaciarni koło Biedry na Górnej Oruni wypatrzyłem liść Damiana.
Nie wiem po ile, (autoreklama) bo mi on zupełnie niepotrzebny (/autoreklama), ale mogę Ci kupić ;]
Nie wiem po ile, (autoreklama) bo mi on zupełnie niepotrzebny (/autoreklama), ale mogę Ci kupić ;]
Dziwne jest w ogóle ziknęcie naszego Milusio i Błyskawiznie Nam Panującego.
Dzwine jest to, co dzieje się z layoutem. Rozłazi sie to na różne strony. Pacany robią pod sr*jfony, zamiast zrobić oddzielny.
Nasz Miluś milczy.
W pip ogłoszeń łamiących regulamin. Miluś milczy.
Tomcia z Zaspy zdjjęli.. razem z włochatą Inką.
Mam mistyczne przeczucie, ze źle się dzieje :/
Dzwine jest to, co dzieje się z layoutem. Rozłazi sie to na różne strony. Pacany robią pod sr*jfony, zamiast zrobić oddzielny.
Nasz Miluś milczy.
W pip ogłoszeń łamiących regulamin. Miluś milczy.
Tomcia z Zaspy zdjjęli.. razem z włochatą Inką.
Mam mistyczne przeczucie, ze źle się dzieje :/
> to za trudne na Twój chłopski rozum
Spadaj Mała ;]
Akurat zapachy to mój "konik" i zapach bzu plasuje się gdzieś "siermiężnie" między zapachem konwalii a zapachem mojego podwórka, na którym kwitnie teraz wszystko, co możliwe i co przyprawia Cię o katar i łzy :D
Na zapach bzu zapraszam za ok. 2 tyg. Wówczsas również będzie kasztanowiec i malwy w pełni.
Cetyryzynę zapewniam :D
Spadaj Mała ;]
Akurat zapachy to mój "konik" i zapach bzu plasuje się gdzieś "siermiężnie" między zapachem konwalii a zapachem mojego podwórka, na którym kwitnie teraz wszystko, co możliwe i co przyprawia Cię o katar i łzy :D
Na zapach bzu zapraszam za ok. 2 tyg. Wówczsas również będzie kasztanowiec i malwy w pełni.
Cetyryzynę zapewniam :D