Widok
no, z tą przynależnością partyjną to pojechałaś po bandzie, wbrew pozorom, jest ona bardzo ważna, bo prędzej czy później rozmowy schodzą na polityczne tematy i w pewnej chwili może się zrobić dość niezręcznie, zwłaszcza, gdy któraś ze stron jest dość mocno przekonana co do swoich poglądów, liberałowie, to są jeszcze zdolni do kompromisów, ale wyznawcy jedynej słusznej linii i boga żywego są bezkompromisowi i pompki rowerowe mogą pójść w ruch
> to za trudne na Twój chłopski rozum
Spadaj Mała ;]
Akurat zapachy to mój "konik" i zapach bzu plasuje się gdzieś "siermiężnie" między zapachem konwalii a zapachem mojego podwórka, na którym kwitnie teraz wszystko, co możliwe i co przyprawia Cię o katar i łzy :D
Na zapach bzu zapraszam za ok. 2 tyg. Wówczsas również będzie kasztanowiec i malwy w pełni.
Cetyryzynę zapewniam :D
Spadaj Mała ;]
Akurat zapachy to mój "konik" i zapach bzu plasuje się gdzieś "siermiężnie" między zapachem konwalii a zapachem mojego podwórka, na którym kwitnie teraz wszystko, co możliwe i co przyprawia Cię o katar i łzy :D
Na zapach bzu zapraszam za ok. 2 tyg. Wówczsas również będzie kasztanowiec i malwy w pełni.
Cetyryzynę zapewniam :D
Dziwne jest w ogóle ziknęcie naszego Milusio i Błyskawiznie Nam Panującego.
Dzwine jest to, co dzieje się z layoutem. Rozłazi sie to na różne strony. Pacany robią pod sr*jfony, zamiast zrobić oddzielny.
Nasz Miluś milczy.
W pip ogłoszeń łamiących regulamin. Miluś milczy.
Tomcia z Zaspy zdjjęli.. razem z włochatą Inką.
Mam mistyczne przeczucie, ze źle się dzieje :/
Dzwine jest to, co dzieje się z layoutem. Rozłazi sie to na różne strony. Pacany robią pod sr*jfony, zamiast zrobić oddzielny.
Nasz Miluś milczy.
W pip ogłoszeń łamiących regulamin. Miluś milczy.
Tomcia z Zaspy zdjjęli.. razem z włochatą Inką.
Mam mistyczne przeczucie, ze źle się dzieje :/
W herbaciarni koło Biedry na Górnej Oruni wypatrzyłem liść Damiana.
Nie wiem po ile, (autoreklama) bo mi on zupełnie niepotrzebny (/autoreklama), ale mogę Ci kupić ;]
Nie wiem po ile, (autoreklama) bo mi on zupełnie niepotrzebny (/autoreklama), ale mogę Ci kupić ;]