Widok

Komplikacje po porodzie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej Dziewczyny,
mimo tego, że od porodu minęło już ponad 2 miesiące nadal borykam się z "komplikacjami" . Rodziłam SN z nacięciem. Niestety zostałam źle zszyta i okazało się, że wywinęła mi się błona śluzowa na zewnątrz. Muszę powiedzieć, że bardzo się zmartwiłam:(
Stąd moje pytanie: czy któraś miała może podobny problem? Jakie są tego konsekwencje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak byłam u lekarza. I niestety powiedział mi, że to jest wina złego zszycia. :( Sama już nie wiem co mam o tym myśleć..
Ja mialam komplikacje poporodoweipo złym zszyciu ale w postaci nie zaciągniętego jednego naczynka przy nacięciu i zrobił się potężny krwiak którego musieli czyścić pod narkoza czyli rozpruwali czyscili i ponownie zszyli :-( ale o wypadaniu nic nie slyszałam i sama nic takiego nie mam tylko ogromny siniak na tyłku ...
A jesteś pewne, że to kwestia złego zszycia? Badał Cię lekarz? Masz pewność, że to nie komplikacje w stylu wypadanie przedniej lub tylnej ściany pochwy, wypadanie macicy itp? Słyszałam o przypadkach spartolonego szycia, ale nie słyszałam o wywiniętej śluzówce.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry